Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Podziękował. Jakiś sposób na to macie bo psami nie wjade zresztą spadną wcześniej od łuczników i innych skirmiszów, chimerą wiadomo wolę na klocki siadać i je pożerać ,natomiast magów latających paru straciłem próbując to oczarować??
możesz też olać maszyny i ładować się w horde, jak ją rozkręcisz maszyny nie będą wyzwaniem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kiedyś próbowałem je olewać i waliłem w horde na ura , diabła i chimere kitrałem jak sie dało zeby przetrwały 2 tury i flankowałem nimi, ale ostatnio działa strasznie mi krwi napsuły, bo zawsze mi coś ważnego ustrzeliły zanim mogłem wykazać sie potęgą w kombacie i tak myślałem nad marudami konnymi ale niestety też nie dojeżdżają do celu
na maszyny magia, wardsave i dyskowcy, rzadko coś innego daje radę. Z Krasnalami/empire zawsze gra się ciężko i cenne rzeczy warto chować za górkami, obeliskami przed strzelaniem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
niby czemu? skoro nikt sie nie czepa do działa KHORNA z załogą plaguebearersów to czemu miałby sie ktoś czepiać kolorów..
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
A nw... ludzie są dziwni Dziękicrovaxus pisze:niby czemu? skoro nikt sie nie czepa do działa KHORNA z załogą plaguebearersów to czemu miałby sie ktoś czepiać kolorów..
Co myślicie o grywalności ogrów chaosu ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
jak ogry to jedynie od papy Nurgla.. i tak chimera lepsza od nich
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
-
- Oszukista
Są bardzo ładną ozdobą każdej półki
Maruderzy czasem są wykorzystywani jako bunkier dla magów.
Posyłanie ich do walki to jak wysłanie północnoamerykańskich indian na front II WŚ. Teoretycznie się da, ale wszyscy zginą zanim dobiegną do przeciwnika.
Maruderzy czasem są wykorzystywani jako bunkier dla magów.
Posyłanie ich do walki to jak wysłanie północnoamerykańskich indian na front II WŚ. Teoretycznie się da, ale wszyscy zginą zanim dobiegną do przeciwnika.
bardziej wyglądało na pisanie pod figurki które wcześniej się nie sprzedawały
ej czego wymagasz od ludzi którzy nie znają własnej gry którą tworzą
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
-
- Oszukista
Głupie pytanie, ale chcę mieć jasność, w opisie bound spella Shirne'a jest napisane, że d3 modeli rzuca na EotG, czy może rzucać d3 razy ten sam model?
Czy efekty ze shrine'a można przerzucać jeżeli już je mam? Tego nie mogę nigdzie znaleźć :/
Czy efekty ze shrine'a można przerzucać jeżeli już je mam? Tego nie mogę nigdzie znaleźć :/