DE Corsair champion
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DE Corsair champion
Ostatnio jak pinowalem rydwany odwiedzil mnie Slawol i co by mu sie nie nudzilo dostal figurke championa do zabawy Pomalowal mu plaszczyk wiec postanowilem ze musze go skonczyc jak juz jest rozpoczety oto efekt koncowy (Przepraszam za slaba jakosc zdjec ale robione na koncowkach baterii i nie bylo czasu na wiecej ujec)
P.S. Odrazu sprostuje ze szary to nie jest nmm tylko po prostu szary
P.S. Odrazu sprostuje ze szary to nie jest nmm tylko po prostu szary
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, o 22:29 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
praca fajna ale dlamnie taka hmm... strasznie komiksowa.
nnm (jesli to mial byc nnm, jesli nie to pzepraszam) to jest kiepski- za maly kontrast i zamalo rozswietlony.
to co mi sie podoba to plasz i plynnosc przejsc. praktycznie tym dwom niemam nic do zarzucenia
pozdrawiam
nnm (jesli to mial byc nnm, jesli nie to pzepraszam) to jest kiepski- za maly kontrast i zamalo rozswietlony.
to co mi sie podoba to plasz i plynnosc przejsc. praktycznie tym dwom niemam nic do zarzucenia
pozdrawiam
- Kedziorson
- Masakrator
pięknie chłopaki pięknie:D
ale i tak nie lubie DE:D
ale i tak nie lubie DE:D
Brawa za twarz
Ładnie, ładnie, podoba mi się dobór kolorów; jakoś ten płaszcz się zbytnio nie odróżnia i udało Ci się dopasować resztę Bardzo ładna kompozycja. Podciągnąłbym jedynie jeszcze ostrze miecza Mithrilem lub jakąś jasną mieszanką, trochę brudno wygląda, chyba że taki miał być efekt Szary naramiennik i skórzany pasek wyszły ładnie, podobnie niebieskie odcienie. Na podstawce jest jakaś plamka do zamalowania jeszcze, przy końcu ostrza
Ale widzę, że chyba na samym płaszczu, na dole, są jakieś odpryski farby... dobrze widzę?
Pozdrawiam
Sławol
P.S. A co to jest, to takie czarne w lewym górnym rogu? Znak "Niewidzialnej Ręki" ?
Ładnie, ładnie, podoba mi się dobór kolorów; jakoś ten płaszcz się zbytnio nie odróżnia i udało Ci się dopasować resztę Bardzo ładna kompozycja. Podciągnąłbym jedynie jeszcze ostrze miecza Mithrilem lub jakąś jasną mieszanką, trochę brudno wygląda, chyba że taki miał być efekt Szary naramiennik i skórzany pasek wyszły ładnie, podobnie niebieskie odcienie. Na podstawce jest jakaś plamka do zamalowania jeszcze, przy końcu ostrza
Ale widzę, że chyba na samym płaszczu, na dole, są jakieś odpryski farby... dobrze widzę?
Pozdrawiam
Sławol
P.S. A co to jest, to takie czarne w lewym górnym rogu? Znak "Niewidzialnej Ręki" ?
Ladne i cukierkowe. Dobry dobor kolorow i plynne przejscia. Najbardziej z calej figurki podoba mi sie twarz i ciemno-turkusowe ubranie, najmniej - naramiennik i bron. Nad naramiennikiem moznaby jeszcze posiedziec, bo jesli mial byc to NMM to nie wyglada, a sadzac po kolorze bazowym wlasnie mial nim byc.. W broni mozna by ten biały kieł jeszcze dopracowac ciemnymi glazeami i upodobnic do zęba czy rogu, bialy wydaje mi sie nijaki.
Ludzie! Przecież napisał że to nie miał być NMM !! tylko szary
A co do figurki, to podoba mi sie, można by było kilka miejsc troszke rozjaśnić, miecz poprawić i tam przy bucie ściek usunąć. Mnie osobiście nie podobaja się te szare elementy zbroi, ale to już mój prywatny gust. Poza tym jest extra. Będzie Ci sie chciało tak malowac cały unit?
A co do figurki, to podoba mi sie, można by było kilka miejsc troszke rozjaśnić, miecz poprawić i tam przy bucie ściek usunąć. Mnie osobiście nie podobaja się te szare elementy zbroi, ale to już mój prywatny gust. Poza tym jest extra. Będzie Ci sie chciało tak malowac cały unit?