Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
oooo.. Ta ostatnia praca już bardzo odstaje poziomem od poprzednich. Podoba mi się.. graty
Aż w depresję można popaść forum które niszczy psychikę. Użytkownik żyje w stresie patrząc na zalogowanych i czeka w nerwach aż ktoś mu odpowieNokimam pisze:Serio? Czy sarkazm?
PS: Super malowanie! Jednak nie umywają się do orków
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Ogólnie to bardzo prosto, używając aero wychodzilem z ciemno brązowego aż do jasno beżowego/białego na co wash sepia, kilka rozjasnien miejscowych i tyle. To to niebieskie w zaglebieniach pancerza to ta nowa specjalna farbka od cytadeli. Bród to zwykłe czarne kreski cienkim pędzlem
Dzieki za miłe słowa!
Dzieki za miłe słowa!
Pan Mamikon
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie kłam ! wydało się ! wszystkie figurki malujesz w fotoszopie !Nokimam pisze:Haha, najcześciej zostawiam komputer włączony wraz z otwartą przeglądarką i stroną forum także moze sie wydać ze cały czas siedzę na forum ale tak nie jest Dzieki za miłe słowa!
Tu wilkołak do mojej armii
Jak ktoś nie wie(a to zrozumiałe jako że to forum wfb) to w mojej armii, a mianowicie Space Wolves są wilkołaki Ogólnie nie przypadają mi do gustu modele które kiedyś zaproponowało nam GW(wulfeni) więc postanowiłem zrobić coś takiego. Mój wilkołak jako że zawsze agresywny był chłopak a do tego jeszcze i wilkołak, zagryzł sobie marina. W sumie to dość normalne
Proszę o opinie!
Jak ktoś nie wie(a to zrozumiałe jako że to forum wfb) to w mojej armii, a mianowicie Space Wolves są wilkołaki Ogólnie nie przypadają mi do gustu modele które kiedyś zaproponowało nam GW(wulfeni) więc postanowiłem zrobić coś takiego. Mój wilkołak jako że zawsze agresywny był chłopak a do tego jeszcze i wilkołak, zagryzł sobie marina. W sumie to dość normalne
Proszę o opinie!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zalep połączenie na karku wilkołaka...
To wiem, a cos czego nie wiem? Serio interesują mnie opinie Wasze a nie takie pierdółki o ktorych i tak wiem jako osoba która nie pierwszy dzien siedzi w hobby. Jak widac w innych miejscach zamodelowalem spojenia to i na karku zamodeluje ale w momencie kiedy stary gs wyschnie.
Peace
Peace
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przemyśl jeszcze kształt skały, na której stoi figs. Bo jakoś sobie jej nie wyobrażam pomalowanej. Ogromny blok skalny, na którym doklejony jest mniejszy... Nie wygląda to zbyt naturalnie...
Co do tej skałki nie lepiej zrobić inną koncepcję układu na skałce po prostu? Z racji że model ma zgięte jedno kolano to nie fajniej będzie wyglądać wchodząc na skałę i bez tej mniejszej wtedy w ogóle? Podstawkę byś sobie dociążył od spodu i się będzie ładnie trzymać. W sensie wilkołak odwrócony w drugą stronę i wyżej jakby szedł wyć w stronę wrogów.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No to wymodeluj jedną bryłę kamienną specjalnie pod tego figsa. Wszak można ją zaprojektować np. w styrodurze i potem taką ulepić...