Wybory 2007
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pingus@ Chodzi Ci o kontury twarzy przy dwóch słupkach wyborczych ? Też to zauważyłem ale cicho sza ;P
@Skavenblight: jak to jest możliwe że zabrakło im kart...... ??? Cudowne rozmnożenie czy co ;p Niech się przyznają Ci którzy mieszkają w tych dwóch okręgach. niech tam pójdą i zje^&% te komisje !!!
@Skavenblight: jak to jest możliwe że zabrakło im kart...... ??? Cudowne rozmnożenie czy co ;p Niech się przyznają Ci którzy mieszkają w tych dwóch okręgach. niech tam pójdą i zje^&% te komisje !!!
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, o 20:40 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Widziałem te wyniki z TVN24.
Tzn widziałem screenshoty tej strony i tej wiadomości.
Nie wiem na ile są prawdziwe.
Tzn widziałem screenshoty tej strony i tej wiadomości.
Nie wiem na ile są prawdziwe.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, o 20:45 przez Christos, łącznie zmieniany 1 raz.
a dla mnie te przedluzki to naczelny dowod na to co dzieje sie w naszym kraju.. kompromitacja na skale swiatowa jak dla mnie, 3h przedluzenia bo kart nie mieli w okolicy, co oni, zakladali 45% frekwencji czy co... ?
smiechu warte
smiechu warte
Przecież nie łamiesz praw wyborczych... Przecież to tvn24 udostępniło, a i tak nie ma przy wynikach nazwisk i nazw partii...
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
No właśnie wszystko jest czarno na białym.
BTW to dostałem przed chwilą (traktujcie to jako żart):
Zaraz bedzie oredzie premira.
zacznie od słów: Dzisiaj ukonstytuowala sie rada ocalenia IV RP. W wyniku zmanipulowania wynikow wyboow przez system przygotowany przez prokom doszlo do zagrozenia prawa i sprawiedliwosci. CBA przeliczy glosy raz jeszcze. Rada Ocalenia IV RP przejela wladze
BTW to dostałem przed chwilą (traktujcie to jako żart):
Zaraz bedzie oredzie premira.
zacznie od słów: Dzisiaj ukonstytuowala sie rada ocalenia IV RP. W wyniku zmanipulowania wynikow wyboow przez system przygotowany przez prokom doszlo do zagrozenia prawa i sprawiedliwosci. CBA przeliczy glosy raz jeszcze. Rada Ocalenia IV RP przejela wladze
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: