21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Re: 21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Myślę że dyskusja nt. Sola zakończona.
Proszę nie robić flejmu.
Proszę nie robić flejmu.
Wisła Kraków.
Naprawdę uważasz, że jest zakończona? Moim zdaniem pomijacie bardzo istotny szczegół. Osoby takie jak Solo pracują mocno na wizerunek battlowca jako ciśnieniowca i oszusta. Bardzo wielu potencjalnych graczy turniejowych czyta forum. Uwagi nie zwraca zbytnio 50 świetnie bawiących się osób, za to oszust solo, bójka Laika z Andrzejem czy ustawianie wyników przez Pasiaka już tak. Zła opinia battlowców jest wynikiem tolerowania takich skrajnych zachowań. Takie osoby zdarzają się we wszystkich środowiskach i dla dobra ogółu powinny byś sekowane.
Nie trolluję, tylko zwracam uwagę na poważny problem. Można powiedzieć, że rak toczący środowisko. Decyzja Fluffiego jest widoczna, ale ile osób rezygnuje z próbowania poznania turniejów właśnie przez takie nagminnie powtarzające się akcje.Dymitr pisze:Udzielam Ci oficjalnego ostrzeżenia, nie będziesz trollował na tej części forum, którą staram się opiekować. Rozumiemy się?
O to właśnie chodzi, że nie widzicie/nie rozumiecie problemu. Potencjalni gracze, młodzi Adaś i Tomek zdecydowanie nie mieli okazji zagrać z Solem i po lekturze forum na pewno nie będą mieć ochoty.
Czyli mamy ukrzyżować Sola?
Czyny Sola go piętnują, chyba wystarczy.
Wisła Kraków.
Pisałem już wielokrotnie o tym i napiszę jeszcze raz. Zastosujcie się do tej rady.Sevi pisze:Czyli mamy ukrzyżować Sola?
Sevi i wszyscy inni. Nie podejmujcie dyskusji z tym panem. To nie ma sensu. Doprowadza to tylko do nerwów, a nic nie wnosi. Ta osoba jest nastawiona tylko na robienie zamieszania i nic więcej. Jakiekolwiek logiczne argumenty jej nie obchodzą, bo jej nielogiczne odpowiedzi pobudzają Was do jałowej dyskusji bez końca, co stanowi cel jego działalności na tym forum i to jest jego najlepsza zabawa. Naprawdę to przetestowany model. Tylko ignorowanie zabije trola, bo umrze z braku pożywienia.
Zastanawiałem się nawet czy nie jest studentem psychologii piszącym pracę magisterską. Poważnie. Tytuł,, Badanie ludzkich zachowań w sieci".
Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, o 14:09 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
e flaf tak szybko pękłeś. spodziewałem się tygodniowego grillowania sprawcy ale jaki solo taka afera.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Napiszę może jaśniej: bagatelizujecie i obracacie sprawę w żart. To pokazuje, że de facto wam zachowanie Sola nie przeszkadza. Nie chodzi o to, że udajecie, że nic się nie stało- rzeczywiście z punktu widzenia południowego środowiska turniejowego nic się złego nie stało i to jest przerażające. Z waszego stosunku do kolejnego indcydentu wynika prosty przekaz- nam to lata, jak chcecie oszukiwać próbujcie. Najwyżej jak kogoś złapią dostanie 0 punktów za tur.
Tak więc nie boli mnie, że kogoś nie stać na fair play. Boli mnie, że środowisko turniejowe zaczęło już uważać, że to normalne.
Mam nadzieję, że kogoś zmuszę do refleksji.
Dziękuję za wszystkie pw
niestety zgadzanie się na pw nic nie daje. Dla turniejowców jesteście niewidoczni, a ja nadal jestem jedynym oszołomem.
Tak więc nie boli mnie, że kogoś nie stać na fair play. Boli mnie, że środowisko turniejowe zaczęło już uważać, że to normalne.
Mam nadzieję, że kogoś zmuszę do refleksji.
Dziękuję za wszystkie pw

Chłopie, a co mamy więcej zrobić? Jak widzisz wszystkie opinie są krytyczne, to co jeszcze można zrobić? Każdy z nas wolałby, aby takie rzeczy się nie zdarzały, ale co mamy więcej zrobić?
Jak w każdej sprawie głos ma przede wszystkim poszkodowany, a on powiedział że już wszystko jest ok i sprawy nie ma.
Dalej jest tylko ban na turnieje, a to co się stało, choć niesmaczne, nie jest wystarczające do tak ostrej reakcji.
Jak w każdej sprawie głos ma przede wszystkim poszkodowany, a on powiedział że już wszystko jest ok i sprawy nie ma.
Dalej jest tylko ban na turnieje, a to co się stało, choć niesmaczne, nie jest wystarczające do tak ostrej reakcji.
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
Nie, jesteśmy śmiertelnie poważni. Niestety ostatnio prezydęt podpisał ustawę o zniesieniu kary śmierci we wszelkich okolicznościach, także w stanie wojny. Jesteśmy zatem bezradni i zrozpaczeni brakiem możliwości rozstrzelania/powieszenia Sola w trybie doraźnym.Napiszę może jaśniej: bagatelizujecie i obracacie sprawę w żart.
Ludzi świętych zawsze boli niesprawiedliwość i zło na tym świecie. Masz już stygmaty?Boli mnie, że środowisko turniejowe zaczęło już uważać, że to normalne.
Rozumiem że jesteś strażnikiem naszych sumień, a światło twej mądrości wyprowadzi nas z chaosu niewiedzy na spokojne wody sprawiedliwości. Zwracam się do Ciebie zatem ja, niegodny, a najbardziej poszkodowany w tej całej sytuacji. Poradź, ratuj, prowadź krucjatę o sprawiedliwość w moim imieniu, abym ja, strudzony dotychczasową walką, mógł zasiąść przy popcornie i coli i paczać na Twoje czyny.Mam nadzieję, że kogoś zmuszę do refleksji.
Hej, kto żyw, do szabli i hajda za Kmicicem na Wołmontowicze!Dziękuję za wszystkie pwniestety zgadzanie się na pw nic nie daje. Dla turniejowców jesteście niewidoczni, a ja nadal jestem jedynym oszołomem.
tylko poludniowego, jaaaaaaaaasne xDRobaczek pisze: z punktu widzenia południowego środowiska turniejowego .
Fluffy, kaczmarski zawsze spoko

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
troll został pożarty przez starszego trolla.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Ja tylko tak chciałem zauważyć, że z tego co się dowiedziałem, to chłopaki ponoć zagrali łącznie 10 tur, to chyba jakiś nowy rekord w battlu 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
to tyle czasu Furion z Crusem grają 3 bitwy 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."