Medalikon 2014
Medalikon 2014
Termin: 05.07.2014 r.
Godzina rozpoczęcia: 11:00
Miejsce: Zespół Szkół Technicznych al. Jana Pawła II 126/130 Częstochowa
kontakt: dragomarsmoczybastion@gmail.com
509716099
Format: Nie ma formatu, granie dla fanu i pokazówka dla tych konwentowiczów, którzy o figurkach nie mają zielonego pojęcia
Bitwy: ile będziecie chcieli sobie zagrać
Wstęp: w ramach wejściówki konwentowej
Godzina rozpoczęcia: 11:00
Miejsce: Zespół Szkół Technicznych al. Jana Pawła II 126/130 Częstochowa
kontakt: dragomarsmoczybastion@gmail.com
509716099
Format: Nie ma formatu, granie dla fanu i pokazówka dla tych konwentowiczów, którzy o figurkach nie mają zielonego pojęcia
Bitwy: ile będziecie chcieli sobie zagrać
Wstęp: w ramach wejściówki konwentowej
Ostatnio zmieniony 3 lip 2014, o 06:26 przez Hunter, łącznie zmieniany 5 razy.
Termin trochę nie trafiony ze względu na turniej w Bielsku.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
W imieniu organizatorów przepraszam Bielsko za zdublowanie terminu. Nie jest to zła wola, tylko wykorzystanie okazji przy organizowanym po raz pierwszy od 5 lat chyba konwencie fantastyki w Częstochowie. Ludzie z naszego klubu współorganizują imprezę, termin został podyktowany decyzją szkoły o udostępnieniu budynku i reszta potoczyła się sama. Jeżeli ktoś planował Bielsko w ten weekend, oczywiście sugerujemy, by trzymał się pierwotnych planów. Może komuś jest bliżej do Częstochowy i tak, czy inaczej do Bielska by nie jechał - zapraszamy z otwartymi ramionami.
A gdzież Ty Piotrze tak szpilał w Świętym Mieście w tak zamierzchłych czasach???
A gdzież Ty Piotrze tak szpilał w Świętym Mieście w tak zamierzchłych czasach???
@Bombaj
Rozumiem że impreza połączona jest z konwentem którego termin jest sztywny.
(można ewentualnie rzucać info wcześniej, wówczas my byśmy nasz termin dograli)
Rozumiem że impreza połączona jest z konwentem którego termin jest sztywny.
(można ewentualnie rzucać info wcześniej, wówczas my byśmy nasz termin dograli)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Młodego znasz? (tego waszego Młodego? ) Opowieści o tym jak 5 łuczników bretońskich u was na turnieju zabiło blodka znasz? To był mój blodek ! Dla mnie Częstochowa wtedy to było centrum turniejowego batlla ...
Jeżeli będę miał ten termin wolny to przyjadę.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
I choose you!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
SS stawi się licznie na waszej imprezie.
Bardzo cieszy mnie, że nie wszyscy postanowili zawitać do Bielska i jednak nas odwiedzą . Listę uczestników wkleję jak tylko leniwce ode mnie się dokładnie określą. Miło by mi było gdyby SS dał info ilu was będzie. Dość zależy mi na tym by znać dokładną liczbę uczestników co by za dużo lub za mało stołów i makiet nie wozić(przeprowadzka zaplecza klubu to jednak trochę roboty) Z góry dzięki za info.