Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Tylko problem polega na tym że nie mam dostępu do książki
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Według mnie to tak ,ale lepiej sprawdzic jeszcze , póki co na tym nie gram (poprawione:)-Qc- pisze:Tome of Furion: You select one spell and randomize the other spells. Note that if you randomize the very spell that you happened to have chosen, RAW allow you to keep it twice, despite common sense understanding. Note that it does not go as far as allowing you to switch a spell randomized twice for the selected one
serio tak to działa? moge mieć dwa razy word of pain?
Ostatnio zmieniony 19 cze 2014, o 21:15 przez kangur, łącznie zmieniany 1 raz.
''If you show your teeth, bite''
...puki...kangur022 pisze:... puki...
puki
To jest chyba najczęściej popełniany błąd wszechczasów Albo to ja jestem na niego przewrażliwiony....
w kazdym, to w zasadzie bez znaczenia. Niby wiczki maja wtedy ward 5+ ale to dla mnie nie oblig
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
W wiedzmach, egzekach i BG jest to najbardziej sensowne.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Kiedyś była na stronie GW opcja kupna kultu Khaina, ale chyba nie za dobre się sprzedawała więc ją wycofali, a szkoda .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Nie, widziałem to zaraz po wyjściu najnowszego AB.kangur022 pisze:Pamiętam , pare lat temu był box , tylko ze kosztował swoje
Możliwe nie sprawdzałem dokładnie.Stan pisze:A to nie było one click collection? Tzn. wszystko kupione oddzielnie i tak kosztowało tyle samo ?
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Lol, to było nawet droższe niż zakup oddzielnie
http://archive.4plebs.org/tg/search/ima ... AFcLqFPFQ/
http://archive.4plebs.org/tg/search/ima ... AFcLqFPFQ/
>The Cult of Khaine $ 329.75
b-but.. GW!
$ 60.0 x4 = 240.0 + 75.0 = 315.0
Are they trolling us..?