Na przedostatnim zdjęciu mam zeza... poza tym sam image figurki mi się nie podoba ( albo robimy piękne smukłe zabójczynie, albo im dajemy irokezy i jakieś rękawice i będzie wyglądała jak dziwka), więc powiem tylko tyle że fajnie tatuaże
drobny up naprawde drobny 4 panie zyskaly wlosy ^^" ta w srodku ma drobne upy - glownie na bandazach ... pancerzyk itp itd ... zostaly niektore suty oczy usta oraz warstwa na mieczach ostatnia badz 2 ostatnie zalezy jak bedzie to wygladalo ...
dead. na pierwszym obrazku od gory w twoim ostatnim poscie.
srodkowa panienka z futerkiem i glowa w lapie. co to za niewiasta? nizwykle mnei interesuje. daj znac gdzie ja mozna dostac
@Siasek jest to : Virago (Female Vorag Barbarian) z ilyada ale gdzie dostac figse nie wiem - jama moze ?? ale tam nie widzialem w ofercie tej figsy nie wiem poszukaj sklepu ktory ci sprowadzi ilyada ...
@Phoenix : jak to sie mawia klient nasz pan wybiera ci figsy daje do malowania nie masz nic do gadania albo robisz albo nie
swoja droga zazwyczaj jest to skala 30 mm ale coz ja modeli nie wybieralem jak ktos lubi grac banda panienek to ok milo jest patrzec na tyle golych cialek ^^"