Dzieki wielkie za opinie i miłe słowa Panowie! Do tych którzy nie przeczytali samego przekazu-warto nie tyle go przeczytać co wdrożyć w zycie, w końcu żyjemy tylko jeden raz i warto zeby ten jeden jedyny raz był wyjątkowy, nie tylko dla Was ale i dla ludzie wokół Was/Nas
Pozdrawiam
Tu model malowany przez ostatnie kilka dni do mojej armii wilczej
Gość nie ma być użytkowy w grze, ma tylko spoko wyglądać, stąd ta flaga
Proszę o opinie
Bardzo fajny, widzę Noki że skill nadal rośnie. Ubolewam że przez ten doktorat sam nie mam czasu na malowanie póki co...
Pancerz odrobinę mi się zlewa z podstawką ale nie razi. Sporo ładnych detali, ładny sztandar. Jedyne co bym poprawił to tego miniguna który wygląda jakby był czarny
Bardzo fajny (dawaj fantasy !)
przyczepię się do surrealistycznego śniegu, który powinien być albo wszędzie albo w zagłębieniach kamieni bo został tam wywiany
No dobra, skoro chcesz szczegółów - skupię się tutaj na przodzie szmaty. Nie podoba mi się to, że są za ciemne te plamy w środku. Na krawędziach fajnie rozjaśnienia, a w środku ciemna plama tylko. A przecież sam sztandar nie jest płaski. Skoro uznałeś, że powinien mieć zielonkawy odcień, to przynajmniej załamania szmaty powinny mieć na wypukłościach również zielonkawy kolorek. A tymczasem nie mają. padające światło i głębokie załamania sztandaru trochę tą ciemną plamę pośrodku przełamują, ale mnie brak zielonkawych rozjaśnień jednak... Albo całkiem z zielonych rozjaśnień zrezygnować, również na krawędziach... Tył szmatki troszkę lepszy, choć tutaj podobne odczucia co do płaskości środka. Ale tak się to nie rzuca w oczy, jak z przodu...
Moze to zdjecje ale sztandar jest czarny z przejściem w brud-w jasno brązowy kolor tzn w beżowy
O jaki element sztandaru pytasz(z tym przepisem )?
Dzieki za opinie i pozdro
Bardzo dobra praca, spójna kolorystycznie, tył sztandaru w świetnym kolorze (idealny na umundurowanie piechoty okopowej). To czego brak to jakiś drobnych otarć na blachach.
Wiem wlasnie ale zawsze jak mi sie cos uda pomalować przyzwoicie(pancerz) to ze masterem otarc nie jestem to sie boje je robic haha :/ Moze w przyszłości
Dzieki wielkie za opinie!9
Kawałek Krymu macie a kawałka sody nie znajdziesz?
Dużo zyska model imo. Poza tym podstawka i tak bidna, trzeba było jakimś piaskiem zasypać te dziury w skałkach odrobinę, ew coś dodać bo nad modelem posiedziałeś a podstawka psiknięta aero + śnieg. On ma na sobie jakiś lakier zabezpieczające ( lewe ramie się błyszczy)? Kreski liningowe trochę nie równe (np prawe ramie). Z fajnych rzeczy to szmatka z tyłu dobrze wygląda i rozkład światła na dredzie ogólnie jest spoko
Lakier jest, jak bez niego, model wazy z kilogram a ja go na czysto aerografem ciachalem, od najmniejszego uderzenia schodzi farba jak nie ma lakieru Co do podstawki to taki był zamysł, zamrożone skaly i śnieg. Co do samego śniegu to musze wlasnie ogarnąć jak działa soda na podstawkach Ma ktos moze jakis tutorial?