MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014

Post autor: QQrydza »

A Neymar ma plecy złamane podobno :P i wyleciałz MUndialu do szpitala i tam będzie siedział
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Kontuzja nie wymaga operacji, ale Neymar już nie zagra w tym roku na MŚ.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Mecz o wiele lepszy od europejskiego. Była walka i gryzienie trawy. Nie czepiałbym się jakoś strasznie do sędziów. Tak, jak pisze Dzik, Kolumbijczykom zabrako Falcao, generalnie zabrakło jakości :( . Brazylia bez Silvy i Neymara to będzie ciekawy zespół :mrgreen: . Imho nie dadzą rady szkopom. Pozostaje tylko Belgia do kibicowania...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Sławol pisze:Kontuzja nie wymaga operacji, ale Neymar już nie zagra w tym roku na MŚ.
Nie wiesz o czym mówisz. Pęknięty kręg lędźwiowy to jest bardzo poważna sprawa. To może być koniec jego kariery.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Badanie wykazało, że doszło do pęknięcia trzeciego kręgu lędźwiowego. To nie jest bardzo poważny uraz, w tym sensie, że konieczna byłaby operacja lub też skomplikowane leczenie" - zapewnił Lasmar. Podkreślił jednak, że potrzeba będzie kilku tygodni, by Neymar odzyskał pełną sprawność ruchową. "Na pewno nie wyzdrowieje w ciągu tygodnia" - dodał lekarz piłkarskiej reprezentacji Brazylii.
Nie wiesz o czym mówisz! :P
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

PiotrB pisze:
Sławol pisze:Kontuzja nie wymaga operacji, ale Neymar już nie zagra w tym roku na MŚ.
Nie wiesz o czym mówisz. Pęknięty kręg lędźwiowy to jest bardzo poważna sprawa. To może być koniec jego kariery.
Daruj sobie i nie osądzaj mnie. To nie moja diagnoza, tylko informacja z artykułu.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Niestety tak się składa że sporo o tym wiem z autopsji. Mówienie że pęknięcia trzeciego kręgu lędźwiowego nie jest niczym poważnym jest bzdurą. To jest chyba dobra mina do złej gry. Nikogo nie osądzam ale mówię że to bzdura. Choć oczywiście rozumiem że wiedza którą posiedliście czytając onet jest super poważna.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

PiotrB pisze:Niestety tak się składa że sporo o tym wiem z autopsji. Mówienie że pęknięcia trzeciego kręgu lędźwiowego nie jest niczym poważnym jest bzdurą. To jest chyba dobra mina do złej gry. Nikogo nie osądzam ale mówię że to bzdura. Choć oczywiście rozumiem że wiedza którą posiedliście czytając onet jest super poważna.
Nie powyrównywajmy leczenia zwykłego śmiertelnika przez polski NFZ do leczenia w specjalistycznej klinice dla światowej klasy sportowca. Kubica, gdyby był leczony w Polsce pewnie by nie przeżył.
Tak wiec nie sądzę, aby był to koniec kariery Neymara.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

PiotrB pisze:Nikogo nie osądzam ale mówię że to bzdura. Choć oczywiście rozumiem że wiedza którą posiedliście czytając onet jest super poważna.
Znów osądzasz, ale nie będę się z Tobą ganiał o byle pierdoły, dajmy spokój :)

@Siena - miejmy nadzieję, że postawią go na nogi, kopa dostał porządnego w plery...

A dzisiaj Holandia i Belgia idą dalej. Co nie? ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

I ja przepraszam- byłem zbyt agresywny w głupiej sprawie . 8 lat temu miałem operacje po wypadku - podobna przypadłość- do dziś nie funkcjonuje normalnie - nie jestem biedny a na rehabilitacje wydałem majątek. Strasznie się przestraszyłem jak przeczytałem co stało się Neymarowi bo od lat jestem kibicem Barcelony. Mam nadzieję że macie racje
Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

A przestań, nie ma o czym mówić. Ja na początku na powtórce myślałem, że Neymara zgięło i zaraz wstanie po kopniaku, ale jednak go wgniotło nieźle. Wiadomo, że kręgosłup to jak oko w głowie.

Współczuję Ci kontuzji, trzymaj się, chłopie!
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

smiejagreg pisze: Brazylia bez Silvy i Neymara to będzie ciekawy zespół :mrgreen:.
Trafne.
Brak Kosyniera, Symulanta i - być może kolejny tym razem niezbyt przychylny sędzia - mogą odmienić ich PR u milionów neutralnych widzów z innych państw.

:idea: Kontuzja Neymara - skłonność do nurkowania przy niskim stanie wody zazwyczaj tak się kończy w wakacje
Robben musi być ostrożniejszy...

DZIK
Oszukista

Ha :D

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Maradona :lol2:

DZIK
Oszukista

Jeden jedyny raz oglądam z polskim komentarzem i już przed samym meczem dowiedziałem się że mecz będzie ładny dzięki Belgom
oraz że Belgia da radę ponieważ radziła sobie z Rosją :shock: :roll:
Trzy razy wywołany Maradona zamiast Messiego, no ale jest Bogiem piłki - niech czuwa.
Czy są jakieś komentatorskie nagrody Darwina?

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Co z tą Belgią... Chyba nie dadzą rady pasiakom.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

@Dzik,
i non stop mowi Alderweld, jak ten koles na koszulce ma o połowe dluższe nazwisko :D
Co za gamoń, że go jeszcze trzymają.

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Sławol pisze:Co z tą Belgią... Chyba nie dadzą rady pasiakom.
To jest więcej niż jeden PASIAK ?? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Jest ich dziesięciu + bramkarz, mają nawet zielony stół, znaczy się - boisko ;)

Edyta: "Messi, Messi, Messi, nie pomylę z Maradoną, Messi!" :lol:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

I kolejny mecz Argentyna wygrywa wymęczonym 1:0.
Lest we forget:
Obrazek

ODPOWIEDZ