MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
A Neymar ma plecy złamane podobno i wyleciałz MUndialu do szpitala i tam będzie siedział
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mecz o wiele lepszy od europejskiego. Była walka i gryzienie trawy. Nie czepiałbym się jakoś strasznie do sędziów. Tak, jak pisze Dzik, Kolumbijczykom zabrako Falcao, generalnie zabrakło jakości . Brazylia bez Silvy i Neymara to będzie ciekawy zespół . Imho nie dadzą rady szkopom. Pozostaje tylko Belgia do kibicowania...
Nie wiesz o czym mówisz. Pęknięty kręg lędźwiowy to jest bardzo poważna sprawa. To może być koniec jego kariery.Sławol pisze:Kontuzja nie wymaga operacji, ale Neymar już nie zagra w tym roku na MŚ.
Nie wiesz o czym mówisz!Badanie wykazało, że doszło do pęknięcia trzeciego kręgu lędźwiowego. To nie jest bardzo poważny uraz, w tym sensie, że konieczna byłaby operacja lub też skomplikowane leczenie" - zapewnił Lasmar. Podkreślił jednak, że potrzeba będzie kilku tygodni, by Neymar odzyskał pełną sprawność ruchową. "Na pewno nie wyzdrowieje w ciągu tygodnia" - dodał lekarz piłkarskiej reprezentacji Brazylii.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Daruj sobie i nie osądzaj mnie. To nie moja diagnoza, tylko informacja z artykułu.PiotrB pisze:Nie wiesz o czym mówisz. Pęknięty kręg lędźwiowy to jest bardzo poważna sprawa. To może być koniec jego kariery.Sławol pisze:Kontuzja nie wymaga operacji, ale Neymar już nie zagra w tym roku na MŚ.
Niestety tak się składa że sporo o tym wiem z autopsji. Mówienie że pęknięcia trzeciego kręgu lędźwiowego nie jest niczym poważnym jest bzdurą. To jest chyba dobra mina do złej gry. Nikogo nie osądzam ale mówię że to bzdura. Choć oczywiście rozumiem że wiedza którą posiedliście czytając onet jest super poważna.
Nie powyrównywajmy leczenia zwykłego śmiertelnika przez polski NFZ do leczenia w specjalistycznej klinice dla światowej klasy sportowca. Kubica, gdyby był leczony w Polsce pewnie by nie przeżył.PiotrB pisze:Niestety tak się składa że sporo o tym wiem z autopsji. Mówienie że pęknięcia trzeciego kręgu lędźwiowego nie jest niczym poważnym jest bzdurą. To jest chyba dobra mina do złej gry. Nikogo nie osądzam ale mówię że to bzdura. Choć oczywiście rozumiem że wiedza którą posiedliście czytając onet jest super poważna.
Tak wiec nie sądzę, aby był to koniec kariery Neymara.
Znów osądzasz, ale nie będę się z Tobą ganiał o byle pierdoły, dajmy spokójPiotrB pisze:Nikogo nie osądzam ale mówię że to bzdura. Choć oczywiście rozumiem że wiedza którą posiedliście czytając onet jest super poważna.
@Siena - miejmy nadzieję, że postawią go na nogi, kopa dostał porządnego w plery...
A dzisiaj Holandia i Belgia idą dalej. Co nie?
I ja przepraszam- byłem zbyt agresywny w głupiej sprawie . 8 lat temu miałem operacje po wypadku - podobna przypadłość- do dziś nie funkcjonuje normalnie - nie jestem biedny a na rehabilitacje wydałem majątek. Strasznie się przestraszyłem jak przeczytałem co stało się Neymarowi bo od lat jestem kibicem Barcelony. Mam nadzieję że macie racje
A przestań, nie ma o czym mówić. Ja na początku na powtórce myślałem, że Neymara zgięło i zaraz wstanie po kopniaku, ale jednak go wgniotło nieźle. Wiadomo, że kręgosłup to jak oko w głowie.
Współczuję Ci kontuzji, trzymaj się, chłopie!
Współczuję Ci kontuzji, trzymaj się, chłopie!
Trafne.smiejagreg pisze: Brazylia bez Silvy i Neymara to będzie ciekawy zespół .
Brak Kosyniera, Symulanta i - być może kolejny tym razem niezbyt przychylny sędzia - mogą odmienić ich PR u milionów neutralnych widzów z innych państw.
Kontuzja Neymara - skłonność do nurkowania przy niskim stanie wody zazwyczaj tak się kończy w wakacje
Robben musi być ostrożniejszy...
Jeden jedyny raz oglądam z polskim komentarzem i już przed samym meczem dowiedziałem się że mecz będzie ładny dzięki Belgom
oraz że Belgia da radę ponieważ radziła sobie z Rosją
Trzy razy wywołany Maradona zamiast Messiego, no ale jest Bogiem piłki - niech czuwa.
Czy są jakieś komentatorskie nagrody Darwina?
oraz że Belgia da radę ponieważ radziła sobie z Rosją
Trzy razy wywołany Maradona zamiast Messiego, no ale jest Bogiem piłki - niech czuwa.
Czy są jakieś komentatorskie nagrody Darwina?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
I kolejny mecz Argentyna wygrywa wymęczonym 1:0.
Lest we forget: