DE PGA 2350
DE PGA 2350
Highborn @ 572 Pts
General; Repeating Crossbow; Sea Dragon Cloak; Shield
Blood Armour [20]
Crimson Death [35]
Heart-stone of Darkness [45]
Black Dragon @ [320] Pts
Noble @ 179 Pts
Lance; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak
Lifetaker [30]
Enchanted Shield [10]
Dark Pegasus @ [55] Pts
Sorceress @ 140 Pts
Magic Level 1
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
10 Warriors @ 125 Pts
Repeating Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
10 Warriors @ 125 Pts
12 Warriors @ 101 Pts
Spear; Light Armour; Shield; Musician
5 Dark Riders @ 97 Pts
Spear; Light Armour; Musician
5 Dark Riders @ 97 Pts
7 Cold One Knights @ 255 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; Standard; Musician
War Banner [25]
5 Harpies @ 65 Pts
2ndWeapon
2 Cold One Chariot @ 194 Pts
Spear
4 Reaper Bolt Thrower @ 400 Pts
Trochę może być ciężko przeciw ostro magicznym ale mam nadzieję, że sobie poradzę. 4 bolce i 20 kuszników potrafi troszkę namieszać a w dodatku odciąga pociski i kule armatnie od smoka i pegaza. : P
Czekam na jakieś konkretne zarzuty
General; Repeating Crossbow; Sea Dragon Cloak; Shield
Blood Armour [20]
Crimson Death [35]
Heart-stone of Darkness [45]
Black Dragon @ [320] Pts
Noble @ 179 Pts
Lance; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak
Lifetaker [30]
Enchanted Shield [10]
Dark Pegasus @ [55] Pts
Sorceress @ 140 Pts
Magic Level 1
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
10 Warriors @ 125 Pts
10 Warriors @ 125 Pts
12 Warriors @ 101 Pts
Spear; Light Armour; Shield; Musician
5 Dark Riders @ 97 Pts
5 Dark Riders @ 97 Pts
7 Cold One Knights @ 255 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; Standard; Musician
War Banner [25]
5 Harpies @ 65 Pts
2ndWeapon
2 Cold One Chariot @ 194 Pts
Spear
4 Reaper Bolt Thrower @ 400 Pts
Trochę może być ciężko przeciw ostro magicznym ale mam nadzieję, że sobie poradzę. 4 bolce i 20 kuszników potrafi troszkę namieszać a w dodatku odciąga pociski i kule armatnie od smoka i pegaza. : P
Czekam na jakieś konkretne zarzuty
Standardowa, tylko ten klocuszek piechoty tak z dupy wzięty. Wywaliłabym to, dała kusze na DR i coś jeszcze.
Poza tym koleś na pegazie ma większy sens, kiedy da mu się deathmaska bo masz na polu dodatkowego terrorystę. Ale generalnie ja bym pomyślała zamiast tego o BSB na CO. Dołączony do kawalerii potrafi nieźle nabruździć. Jeśli chodzi o rydwany, to są zbyt wolne. Fakt - jeśli coś dorwą, to potrafią skosić, ale lepsza jest kawaleria - też głupieje, a ma więcej ruchu. Ponadto tutaj musisz mieć dobry rzut na impakty. No - może BSB na rydwanie miewa sens, ale same rydwany przestają w pewnym momencie bawić.
Poza tym koleś na pegazie ma większy sens, kiedy da mu się deathmaska bo masz na polu dodatkowego terrorystę. Ale generalnie ja bym pomyślała zamiast tego o BSB na CO. Dołączony do kawalerii potrafi nieźle nabruździć. Jeśli chodzi o rydwany, to są zbyt wolne. Fakt - jeśli coś dorwą, to potrafią skosić, ale lepsza jest kawaleria - też głupieje, a ma więcej ruchu. Ponadto tutaj musisz mieć dobry rzut na impakty. No - może BSB na rydwanie miewa sens, ale same rydwany przestają w pewnym momencie bawić.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja bym zagrał na BSB z Hydrą... Oddział CoK'ów staje się mega groźny, po za tym przerzuty na breja...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Jeśli trafisz na lizaki to leżysz i kwiczysz w drugiej turze magii jak nie pierwszej, dlatego preferuję 2 magiczki, a jak już chcesz grać na noble to pomysł z BSB nie jest głupi tylko że... noble(70+25 +26 +10 +80 co daje nam 216 + twoich 7 cok 230 = 446 punktów) przeciwnik ma łakomy kąsek do zjedzenia. Jesli legną Ci cok to twoja twój front nagle ginie wiem z doświadczenia, że jeśli znikają cok to nagle pole staje się puste i wróg nie widzieć czemu siedzi Ci na bolcach tudzież innym oddziale który jest ważny i dupa. Dlatego uważam że mądrze jest tak rozdzielić punkty by starta jednego udziału była bolesna ale nie powodowała przegranej. Wracając do nobla to zważ jakie będzie miał on zastosowanie w bitwie... więc dałbym mu jak się przy nim upierasz pegaza i death maske, jesli nie masz ochrony magicznej to zakładam że nastawiasz się na szybki atak oraz zwycięstwo bo jako generał DE wracasz z tarczą (maska 20:0) lub na tarczy... xD
Bez przesady... Troche strzelania, cięcia skinów i lizaki da się ogarnąć... Smok+rydwany+ coki i slana nie ma...
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
jedym cadym wciagnac slanna pitka ?:lol2: nie no linek dobrze gada,smok +cos tam-kilka tur i slann musi wyturlac dwie lachy,w chaosie mi wychodzi sciaganie zabola
jezeli chodzi o rozpe to wywalibym jednego coka i dostawil harpie...5 to bardzo nie dobra liczba
pzdr
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
pzdr
na przykład. Nie czarujmy się - są armie, przy których możemy się jedynie modlić o kiepskiego gracza i dobre rzuty dla siebie.jarlaxle17 pisze:Dobra daj dobry sposób na rozwalenia slanna 2 genracji xD w oddziale TG xD
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Bez przesady... Każdą rasą da się wymikrować inną... Są trudniejsze i łatwiejsze opcje...Yudokuno pisze:na przykład. Nie czarujmy się - są armie, przy których możemy się jedynie modlić o kiepskiego gracza i dobre rzuty dla siebie.jarlaxle17 pisze:Dobra daj dobry sposób na rozwalenia slanna 2 genracji xD w oddziale TG xD
Co do slanna: Dobry dojazd, dużo killsów i slann też zdechnie... Smok + coki+chociaż 1 rydwan i slann z płaczem wraca do mamy... Moim zdaniem dużo gorzej jest z lizakami w stylu southland... Masa skinów 3*4 koksy i 2* salki... To boli naprawdę...
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dziesiec razy. Gwarantuuje ci za na magii missli dojedzie tylko smok i jakies marne niedobitki CoK. A Temple tez sa twardzi wiec trudno bedzie ci sie przez nie przedrzec.
Zakład?Naviedzony pisze:Dziesiec razy. Gwarantuuje ci za na magii missli dojedzie tylko smok i jakies marne niedobitki CoK. A Temple tez sa twardzi wiec trudno bedzie ci sie przez nie przedrzec.
To nie czarna magia, tylko średnie rzuty i dobre dojście...
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Nawet, jeśli nie masz problemów z dochodzeniem, to slann jest tak cholernie dobrze chroniony, że dojedziesz 2 COK i połową rydwanu.
Z lizakami dobrze jest grać na lore of shadow wystarczy jedna dobra popychaczka i IF smok jest na tyłach armii
Jak przywalę TG z otchłani cieni czy ja to się zwało to powiem Ci szczerze że slann nagle straci ochrone nie wiedzieć czemu![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
przeciwicze oddziały jaszczurów z bolcy to inaczej będziesz gadać![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jak przywalę TG z otchłani cieni czy ja to się zwało to powiem Ci szczerze że slann nagle straci ochrone nie wiedzieć czemu
przeciwicze oddziały jaszczurów z bolcy to inaczej będziesz gadać
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Od skinków odbił mi się ostatnio mega wypakowany gigant Khemrii. Jak zobaczycia po drugiej stronie stołu bardzo wysokiego gościa, to uciekajcie. Ten człowiek ma rangę: SKINK MASTER. Jego skinki robią takie rzeczy, jakich nigdzie nie widzieliście. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wez ta rozpiske DE , a ja wezme moja standarowa lizakowa - slann bez TG i 11 kroxow - jak ubijesz slanna to respekt dla CiebieLinuX pisze:Bez przesady... Każdą rasą da się wymikrować inną... Są trudniejsze i łatwiejsze opcje...Yudokuno pisze:na przykład. Nie czarujmy się - są armie, przy których możemy się jedynie modlić o kiepskiego gracza i dobre rzuty dla siebie.jarlaxle17 pisze:Dobra daj dobry sposób na rozwalenia slanna 2 genracji xD w oddziale TG xD
Co do slanna: Dobry dojazd, dużo killsów i slann też zdechnie... Smok + coki+chociaż 1 rydwan i slann z płaczem wraca do mamy... Moim zdaniem dużo gorzej jest z lizakami w stylu southland... Masa skinów 3*4 koksy i 2* salki... To boli naprawdę...