No wlasnie cos tak zauwazylem ze kosy cos nie ma jakos... Szkoda ze cie juz tak czesto nie bedzie... POZDRO!no to na tyle, paaa elfiki kiedys jeszcze wpadne
p.s. nie mam ogolnie stalego dostepu do neta ale i tak jestem pod wrazeniem, ze nie jest az tyle spamu jak sie spodziewalem
7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
nie no spoko, w tym tygodniu wszystko powinno wrocic do normy, w końcu bez neta to jak bez ręki
http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... le&sid=776
Hahahahaha!!!!!spójżcie na komentarz,w 6 ed najlepszą jednostką byli swordmasters,a w następnej będą pohenix guard,hahaha,widać że znawca jak w morde moją strzelił :shock: :lol2: :shock: :shock:
Hahahahaha!!!!!spójżcie na komentarz,w 6 ed najlepszą jednostką byli swordmasters,a w następnej będą pohenix guard,hahaha,widać że znawca jak w morde moją strzelił :shock: :lol2: :shock: :shock:
zalezy do czego najlepsza
bo do trzymania BoS sie nadaja
bo do trzymania BoS sie nadaja
- Tiger Brown
- Kradziej
Prawda? Jakiś taki mało wysokoelficki, nawet w ogóle nie elficki. I ubrany jakoś tak niegustownie. No dziwna sprawa.Caledor pisze:hmmm ciekawe a co myslicie o nowej figurce Von Craistena (na piechcie) bo cos taki dziwny jest
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Nawet uszu nie ma długaśnych . I te krótkie nogi tak na poważnie to wygląda pewnie , jeszcze na koniu jako tako ale na piechotę to zupełna żenada. Co do elfów to fakt koleś nie we o czym pisze, nie zna się kompletnie. W 6ed zawsze bitwa w bitwę używałem WL mi się zawsze sprawdzali tylko trzeba było nimi umieć zagrać, dlaczego nie SM bo nie chodzili po lesie i ten save 5+ ale pomimo tego też ich używałem.Tiger Brown pisze:Prawda? Jakiś taki mało wysokoelficki, nawet w ogóle nie elficki. I ubrany jakoś tak niegustownie. No dziwna sprawa.Caledor pisze:hmmm ciekawe a co myslicie o nowej figurce Von Craistena (na piechcie) bo cos taki dziwny jest
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
jeśli chodzi o WL to mam podobne zdanie szczerze mówiąc to moja uloubiona jednostka ale jako jedyna jednostka z siłą6 w naszej armi jest bardzo użyteczne a po za tym miny przeciwników są ciekawe kiedy dowiadują się że trafiam na 3 zabijam na 2 i na dodatek - 3 do armoura
a z tym Von Craistenem to jakaś ciekawa historia pewnie panowie z GW uznali że nie ma na co czekac lepiej połączyć Vampiry z Elfami i wydać je jednocześniej - "może przynajmniej więcej zarobimy"
a z tym Von Craistenem to jakaś ciekawa historia pewnie panowie z GW uznali że nie ma na co czekac lepiej połączyć Vampiry z Elfami i wydać je jednocześniej - "może przynajmniej więcej zarobimy"
Elgrod
Bo ty klimaciaż jesteś :wink: Ale prawdą jest że koleś który arta napisał to niewiedział o czym pisze,i jeszcze nażeka na armie,mnie się bardzo podoba(grałem dziś 1 bitwe,bardzo miło się grało),jak się kolesiowi niepodoba to niech nam oszczędzi steku bzdur,albo bym powiedział steku bzdur nowym graczom,bo ich zniechęci,i tyle będzie porzytku.
P.s dlaczego cytadela prowadzi kampanie anty GW(szuka argumentów na siłe co wyraźnie widać w artykule)?Ja rozumiem że podnosi ceny,ale to najlepsza firma od bitewniaków,a promując W&H tylko na tym traci,bo figórki w postaci zlepki nietoperzego guano i plasteliny nierobią zbytniego wrażenia,a także gra całkowicie nieposiada klimatu.
Bo ty klimaciaż jesteś :wink: Ale prawdą jest że koleś który arta napisał to niewiedział o czym pisze,i jeszcze nażeka na armie,mnie się bardzo podoba(grałem dziś 1 bitwe,bardzo miło się grało),jak się kolesiowi niepodoba to niech nam oszczędzi steku bzdur,albo bym powiedział steku bzdur nowym graczom,bo ich zniechęci,i tyle będzie porzytku.
P.s dlaczego cytadela prowadzi kampanie anty GW(szuka argumentów na siłe co wyraźnie widać w artykule)?Ja rozumiem że podnosi ceny,ale to najlepsza firma od bitewniaków,a promując W&H tylko na tym traci,bo figórki w postaci zlepki nietoperzego guano i plasteliny nierobią zbytniego wrażenia,a także gra całkowicie nieposiada klimatu.
no bo wesz nudno sie gra jak sie gra oczywiste nudna rozpiską. Tą samą z turnieju na turniej, z bitwy na bitwę po prostu masakra jest. Ja nie ma żadnej przyjemności jak poklepie kogoś rozpiska na maxa wyjechanią i co a tak wiesz wole grac tym czym lube i tym czym umiem .
Ja nawet nie umie grac nie klimatycznie , ciekawe czy nadal będę nazywany klimacarzem jak będę wystawiał w 7 Wl, SM, DP, SW o i SH ciekawe ciekawe .
Z Tobą jak grałem to od dawien dawna wziąłem 1 scrola .
Ja nawet nie umie grac nie klimatycznie , ciekawe czy nadal będę nazywany klimacarzem jak będę wystawiał w 7 Wl, SM, DP, SW o i SH ciekawe ciekawe .
Z Tobą jak grałem to od dawien dawna wziąłem 1 scrola .
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
przepraszam, ale nie mam sily przeszukiac calego tematu
jest juz jakas nieoficjalna nakladka na AB/skan w sieci/cokolwiek?
pzdr
pzdr
nie maTruePunk pisze:przepraszam, ale nie mam sily przeszukiac calego tematu
pzdr
nakladki na AB mi sie wcale nie chce robic; skany/xero nie moga dostac sie tak latwo do sieci.Relosu pisze:A moze znalazla by sie ??Asassello pisze:nie maTruePunk pisze:przepraszam, ale nie mam sily przeszukiac calego tematu
pzdr
cokolwiek - wiadomosc: 11.11 wyjdzie AB
lepiej wrocic do rozmow nad figurkami i wydawanymi pudełkami
pozdrawiam