HH Death Guards Army

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Re: Podstawki sceniczne - Mirabelkowe

Post autor: Mirabelka »

No cóż moja żona nie jest najlepsza w robieniu zdjęć :P i delikatnym przesuwaniu tła.

Lepiej widać chyba na tych "szarakach" że wszystko do siebie pasuje.

pozdrawiam
Adam

PS. Wszystko co było zamówione do wczoraj zostało dziś wysłane.

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Czy myśleliście o Tray'ach scenicznych? Bo na coś takiego to bym się pisał.

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Tak ale to niestety wszystko trwa. Wyrzeźbienie takiej 10tki podstawek to tydzień pracy. Podejrzewam zatem, że sceniczne traye pojawią się nie wcześniej jak we wrześniu. Postaramy się zrobić jakąś forumową przedsprzedaż przed otwarciem sklepu tak aby dać szansę na tańsze zakupy potem jak ruszy już strona www ceny będą ujednolicone.

Jeśli macie jakieś życzenia oraz pomysły co do podstawek to śmiało piszcie w miarę możliwości postaramy się je zrealizować.

pozdrawiam
Adam

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Tym razem wraz z pomalowaniem oficjalnie wchodzi do sprzedaży zestaw podstawek nazwany roboczo jungle bases ( tak wiem oryginalnie :P ). W zestaw wchodzi 10 różnych wzorów podstawek o wymiarach 25x25 mm. Malowanie tak jak i poprzednio w miarę szybkie aby nie upiększać na siłę. Cena to 2zł / sztuka i jak zwykle przy zakupie większej ilości zniżka.

A teraz kilka zdjęć:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przypominamy także, że dostępne są podstawki leśne o wymiarach 20x20 :)

Obrazek

pozdrawiam
Adam

Czucher
Wałkarz

Post autor: Czucher »

Super te podstawki z dżunglą :o Malowanie pewnie trochę popsuło bo jest monochromatyczne ale i tak bardzo ale to bardzo dobre. Jakbyście dali może trochę żywsze kolory? Nieźle pasuję też chyba do Empire i WoCHu jakby pomalować posadzkę na czarno i lekko rozjaśnić?

Musisz koniecznie pokazać na żywo to wtedy połaszę się na większą ilość.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ja mam zupełnie odmienne zdanie - podstawki są wystarczająco kolorowe. Raczej o monochromatyczności nie mam mowy. Poza tym są celowo malowane na średniaka. Ważne, że widać szczegóły. Każdy je może sobie pomalować tak, jak chce przecie... Dla mnie bardzo dobre podstawki. Szkoda kasy na podstawki wydawane przez różne cudowne firmy. Polak potrafi =D> :wink: ...

Czucher
Wałkarz

Post autor: Czucher »

Chodziło mi raczej o to, że o ile te drzewiaste podstawki wyglądają bardzo dobrze nawet jak to określono średnim malowaniu tak te dżunglowe już słabiej tylko i wyłącznie przez dobór kolorów. Sądzę że gdyby zmieniono kolor posadzki efekt byłby o wiele lepszy nawet przy "średnim" ( a dla mnie i tak niedoścignionym ) poziomie.

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Hej,

Mamy do Was prośbę :) Potrzeba nam kilku komentarzy abyśmy mogli odpalić sprzedaż zagraniczną także jak ktoś ma konto na ebayu to bylibyśmy wdzięczni za zrobienie tej fikcyjnej transakcji.

link: http://www.ebay.pl/itm/171406814801?ssP ... 1555.l2649
zapraszamy także na Nasz profil na fb: https://www.facebook.com/pages/Mini-Voo ... e=bookmark

dzięki wielkie za pomoc :*

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Dawno mnie nie było ale powiedzmy, że sporo na głowie w tym okresie miałam. Dziś właściwie dwie premiery bo i malowania mojej nowej armii jak i podstawek jakie zrobiliśmy. Niestety malowanie dość słabe bo wszędzie nadlewki, niedociągnięcia ale te figurki mają swoją historię :) Dostałam je do malowania na zlecenia od przemiłego Chorwata. Były sklejone oraz zalane podkładem, a miały być czyste i opiłowane. Wymieniliśmy kilka maili, miałam malować tak jak jest i nie wykonywać, żadnej dodatkowej pracy ( piłowanie, zmywanie grubej warstwy podkładu ). Pomalowałam na bazowe kolory 20 sztuk i tu się kontakt urwał. Wysłałam z 10 maili ( a był to listopad :P ) i nic......Pan odezwał się dopiero trzy dni temu i poinformował żebym figurki zatrzymała - no to zaczęłam robić nową armię :)

Podstawki natomiast miały być dedykowane pod savagy ale do beastmenów też się nadadzą. Ich wymiary to 25x25 i a koszt sztuki to 2,5 zł - jak komuś się podobają to zachęcamy.

A teraz kilka obrazków :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No dobra trochę więcej niż kilka :P

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Fajna skóra, tylko jedną nadlewkę zobaczyłem w sumie więc nie jest źle ale ja ślepy jestem. Jeszcze raz =D> =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Malowanie bardzo fajne - schludne, tylko czemu oni tak na baczność stoją to bestie w koncu a nie oddzialy imperium? :)

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Bo nie mam na nich żadnej koncepcji :( Chyba musze sobie sprawdzić armybooka i troszkę fluffu poczytać o koziołkach.

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Post autor: Święty »

Malowanie bardzo mi się podoba :) Jestem fanem prostych schematów bez udziwnień :) A co do postawy to może akurat zobaczyli kogoś większego od siebie i budzącego respekt? ;)
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Fajne figurki, super podstawki tylko jedno pytanie ta koza na piątym zdjęciu zaraz po lewej stronie na rogu ma metaliczny odblask...obił się, spadł z biurka czy po prostu winna zdjęcia?:P

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Powiedzmy, że to wina pędzla a nie zdjęcia/upadku :)

Figurki malowane dość szybko na stół dla Nas także fajerwerków nie stosowaliśmy a i niedociągnięcia się zdarzają. Z daleka ( wysokość stojącego człowieka nad stołem ) wygląda ok :P

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Ostatnie dwa dni mojej wytężonej pracy ( nad malowaniem ). Tym razem żonka ( Mirabelka ) palcy nie wtykała w moje 30k zabawki.

Podstawki, wykonane i odlane samodzielnie :)

Obrazek
Obrazek

I trochę malunków:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mam cichą nadzieję, że się podoba.

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Post autor: Święty »

Super :D Bardzo mi się podobają uszkodzenia pancerzy i efekty eksploatacji sprzętu ;)
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Zacne malowanie. Rdza i ogólna "bladość" figsów bardzo dobrze się uzupełniaja :D .
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Chciałem się do czegoś przyczepić nie dałem rady :P Gratulacje :)

Awatar użytkownika
Mirabelka
Mudżahedin

Witajcie!

Dziś trochę żabków do w40k :)

Zapraszamy także na naszą stronę na FB: https://www.facebook.com/miniPAINTLABstudio oraz ta z podstawkami: https://www.facebook.com/pages/Mini-Voo ... 51?fref=ts :)

Dzięki za wasze "like" :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiamy :)

ODPOWIEDZ