Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mam zupełnie odwrotnie. Same modele ujdą, kolorystyka odjechana w kierunku metalicznego lakieru i mamy 40k pełną gębą. Przykro mi ale tak to widzę. Lubie Twój styl i zawsze z ciekawością sprawdzam co tam nowego, niestety przy ostatniej pracy jestem na nie. Bez urazy.^Karpiu^ pisze:Cholera jak nie leza mi modele dreakow w wykonaniu GW tobie udalo sie ladnie je wyciagnac.
Dzięki^Karpiu^ pisze:Cholera jak nie leza mi modele dreakow w wykonaniu GW tobie udalo sie ladnie je wyciagnac.
Powiedz mi prosze czy jest szansa zamienic glowy dreakow na glowy Ironow z boxa przy zachowaniu broni dreakow ?
Cenie sobie każdą krytykę, także dziękujęGrabz pisze: Mam zupełnie odwrotnie. Same modele ujdą, kolorystyka odjechana w kierunku metalicznego lakieru i mamy 40k pełną gębą. Przykro mi ale tak to widzę. Lubie Twój styl i zawsze z ciekawością sprawdzam co tam nowego, niestety przy ostatniej pracy jestem na nie. Bez urazy.
Technicznie bez zarzutu, raczej dobór koloru, barwione metaliki uwypuklają cechy czterdziestkoweAzgaroth pisze:To była moja pierwsza przygoda z metalicznym niebieskim, mam nadzieję, że nie wyszło tak tragicznie
Sam błękit jest właśnie pomalowany bardzo prosto - nakładamy podstawową warstwę mithril silver a następnie stosowałem kilka warstw farby - Guilliman Blue (glaze). Jako, że glaze ma dość specyficzną konsystencję to trzeba uważać jednak na uważne nakładanie poszczególnych warstw w zależności od tego jaki efekt chcemy osiągnąćDeus pisze:Toż to krasnoludzki oddział space marinesAle tak na poważnie to genialny błękit jak go malowałeś?
Sorry, taki mamy klimatSilvestro pisze: Szkoda tylko, że Irondrake'i wyglądają jak z jakiegoś futurystycznego filmu