tak, oraz za wszelkie coveryPunisher17 pisze: Oznacza to ze mam tylko ujemny modyfikator za daleki zasieg?
Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
Jeszcze jedno pytanie.
Jezeli szarzuje ogrami lub Mournami to automatycznie wyplacam impakty i stompuje czy tylko impakty?
Jezeli szarzuje ogrami lub Mournami to automatycznie wyplacam impakty i stompuje czy tylko impakty?
Jak nie jeden to sto jeden
Najpierw impakty, potem walka, a stompy na końcu.
Wisła Kraków.
- Punisher17
oki, stompuje tylko pierwszy szereg?
Tak, te modele które są w styku z przeciwnikiem.
Wisła Kraków.
- Punisher17
Siema, mam pytanie odnosnie czaru BUtchera. Posiada on czar ktory poprawnie rzucony daje Regenke. Pytanie brzmi jaka to regenka ?? na 4+ , 5+ czy może 6+??
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Trollgutsy dają regenerację 4+.Punisher17 pisze:Siema, mam pytanie odnosnie czaru BUtchera. Posiada on czar ktory poprawnie rzucony daje Regenke. Pytanie brzmi jaka to regenka ?? na 4+ , 5+ czy może 6+??
- Punisher17
oki,prosilbym jeszcze o przetlumaczenie zasad maneaterow strider i stubborn.
czy poisoned atracks dzialaja przy strzelaniu?
czy poisoned atracks dzialaja przy strzelaniu?
- Punisher17
czy posiadajac Warrior Bane moge zranic eteryka??
Witam nie wiem czy w dobrym dziale pytam ale narodzil sie jakis pomysl na armie chodzi mi o helmy dla ogrów takie zabudowane cos ala chaos warriorów zeby nie bylo widac ich brzydkich mordeczek macie moze jakies pomysly? konkretne bitsy? nie chce tez eby mieli jakies malutkie głowki bo zły rozmiar bedzie prosze o pomoc
głowy ogra z ironblastera są w tym stylu, ale tam chyba tylko dwie różne były z tego co pamiętam.
Z takich całkiem zabudowanych to chyba nie ma ogrowych więcej, trzeba by pokombinować z green stuffem.
Z takich całkiem zabudowanych to chyba nie ma ogrowych więcej, trzeba by pokombinować z green stuffem.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"