Przedmioty na slanna
Moderator: Ziemko
Re: Przedmioty na slanna
WFB to nie tylko PG, czasami jeszcze jest coś jeszcze
Dokladnie bierz mazdamundiego, oprocz dzial jakies slonce czy pitka tez chetnie go przywita. Jak Ci padnie to nie bedziesz sie przejmowal, przeciez WFB to nietylko PG
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
hej... jak rozwiązana została zasada magicznego sztandaru dajacego plus 1 do ld na slana?
napisane jest ze oddział nie moze korzystac z inspirującej obecności generała
teraz ja to widzę tak. 1. slan dostaje plus 1 do ld ale daje inspirująca obecność normalnie
2. slan ma ld 10 ale nie daje inspirującej obecności ?
napisane jest ze oddział nie moze korzystac z inspirującej obecności generała
teraz ja to widzę tak. 1. slan dostaje plus 1 do ld ale daje inspirująca obecność normalnie
2. slan ma ld 10 ale nie daje inspirującej obecności ?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
wooow
za 15 pkt dostaje kolesia ktory pieknie wstrzymuje paniki a do tego genialnie niszczy zerowka z domeny smierci..duzo nauki przede mna jeszcze
za 15 pkt dostaje kolesia ktory pieknie wstrzymuje paniki a do tego genialnie niszczy zerowka z domeny smierci..duzo nauki przede mna jeszcze
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
a coś myślał?
ze za 5 zł ci we wszystko uwierzę:-D
a na serio wystraszyłem sie tego zapisu dot. inspirującej obecności ale dziękuje ci groszku za miedzy resortowe wsparcie
ze za 5 zł ci we wszystko uwierzę:-D
a na serio wystraszyłem sie tego zapisu dot. inspirującej obecności ale dziękuje ci groszku za miedzy resortowe wsparcie
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Ze snajperkami to jest inne lepsze cool story ale to Grolsiu zna to wyjaśni pewnie
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
groszku... szłuchamy
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Grolshek pisze:Nic nie wiem i nic nie powiem. "Orki bendom was szmaciać !!!"Gokish pisze:Ze snajperkami to jest inne lepsze cool story ale to Grolsiu zna to wyjaśni pewnie
Miałeś to koledze przy okazji gry wytłumaczyć :<
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych