Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Z tego co wiem to bohater nie przekazuje frenzy oddziałowi, stąd ten cały myk, żeby nie wyszarżował z niego solo. Korsarze +1A, a ona chyba +2A.
Powiem tak zgłupiałem. Może ktoś mi dokładnie przetłumaczyć ten zapis?
Jak mam 10 DR a nie 15 to pomimo tego nie moge wziąść więcej niż 15 modeli z limitu? ( wiadomo bohaterowie na koniech razy 2). Bo według mnie mam max 30 slotów i moge je wykorzystać.Dark Rider models after 15/Doomfire Warlock models/Character on Cold One or Pegasus/Character on Dark Steed (counts as 2), max 15
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Max. 15 slotów. Np. dwie 5ki Doomfire'ów i dwóch bohaterów. DR są za free do max. 15 modeli
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I o to mi chodziło. dzięki
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Z tego co widze nie zmienili przecież jest przedzielone.
Witam wszystkich serdecznie mam ogromna prosbe czy ktos by mogł mi przyblizyc dokladnie jak dziala assasin w tej edycji poniewaz z grubsza mniej wiecej o co chodzi ale pierwszy raz chce go wystawic ale nie wiem jak to wszystko dziala.
dalem mu :
Sword of Anti-Heroes
Potion of Strength
Dark Venom
z gory dziekuje i sorry za zawracanie glowy
pozdrawiam Maciek
dalem mu :
Sword of Anti-Heroes
Potion of Strength
Dark Venom
z gory dziekuje i sorry za zawracanie glowy
pozdrawiam Maciek
Nie działa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Czemu wszyscy piszą, że Egzekutorzy lepsi od Czarnej Straży? Kwestia kosztu punktów czy czegoś innego? Niedawno miałem bitwę mając i jedną i drugą jednostkę i obie się nieźle spisywały.
Lepiej składać Wiedźmy czy Siostry? Bo teraz te nowe boksy, a właśnie jeden dostałem...
Lepiej składać Wiedźmy czy Siostry? Bo teraz te nowe boksy, a właśnie jeden dostałem...
www.skrajnieskonczony.pl - Mój blog, zapraszam
de gustibus non est disputandum, każdy gra czym mu się podoba, ja bardzo cenie gwardie, egzeki w nowej odsłonie uważam zaś za niegrywalne;) a z dwojga w pudelku składaj wiedzmy jeśli jeszcze nie masz pełnej obsady;)
Triclinium Thoruniensis
Dzięki Tapio! Mi również guardzi się bardziej spodobali...
A te wiedźmy to nie problem, że mogą zwariować i zacząć tłuc swoich? Bo mi to wygląda na nieco kłopotliwe...
A te wiedźmy to nie problem, że mogą zwariować i zacząć tłuc swoich? Bo mi to wygląda na nieco kłopotliwe...
www.skrajnieskonczony.pl - Mój blog, zapraszam