M,M i M
Moderator: Yudokuno
zalezy na ile punktów grasz speciale są od 3000+ z tego co ja wiem, ale mogę sie mylić. Zakładam że grasz na 2000+ więc malekith odpada. Morathi albo shadowblade.
Wiesz... tylko że inni ludzie biorą Cię za n00ba i do tego wukrzającego n00ba i jadą po Tobie jak dusza zapragnie.
Wiesz... tylko że inni ludzie biorą Cię za n00ba i do tego wukrzającego n00ba i jadą po Tobie jak dusza zapragnie.
Pitagoras powiem w prost TY jesteś żenadą i myślę że Andy używajac tego słowa opisał Ciebie i szczerze chyba nie się mylił bo widać że twój IQ klasuje się gdzieś koło zera bo jestes wyjątkowo tepą osobą, która nie rozumie jak się ją grzecznie prosi i zwraca uwagę, dając drobne aluzje. Może być tez taka opcja iż jesteś dzieckiem neostrady które dostalo neta i nie wie zbytnio co z nim zrobić i jak posługiwać się nim (tzn masz pewno nie wiecej jak 12 lat +/-) a szczytem wszystkiego jest to iż ktoś pokazał Ci warhammera i połączył to z netem. Przy tych dwóch rzeczach trzeba chociaz troche myśleć. A niestety brak tego zdyskwalifikuję Cię, bo twoje postępownie nie wykazuje w najmniejszym stopniu że obdażono Cie tą umiejętnością tzn myślenia.
aha jak by co to piszę Ci same komplementy, wyprzedzajac twoje kolejne pytanie. W żaden sposób ubliżam.
(musiałem
)
aha jak by co to piszę Ci same komplementy, wyprzedzajac twoje kolejne pytanie. W żaden sposób ubliżam.
(musiałem

Troche ogłady, nie trzeba od razu jechać z góry na dół, niektórzy nie łapią żargonowych aluzji, któe pojawiają się na forach ...jarlaxle17 pisze:aha jak by co to piszę Ci same komplementy, wyprzedzajac twoje kolejne pytanie. W żaden sposób ubliżam.
Pitagoras ... przeczytaj regulamin forum tam jest jasno napisane, aby nie spamować, czyli EDYTUJ POSTY A NIE PISZ ICH JEDEN POD DRUGIM ... nie bój się Twoja wypowiedź zostanie zauważona.
A co do speciali to można ich wystawiać tak jak to jest napisane w opisie. Czyli (łopatologicznie), jeśli zajmują slot lorda to można ich wystawić od 2000+
Dokładnie 2 tygodnie temu ja miałem zamiar napisać mniej więcej to samo tyle, że nie w tak prostacki sposób, do ciebie. Wymądrzałeś się na tematy na które nie miałeś pojęcia i jeszcze miałeś pretensje jak miałem czelność mieć własne zdanie. Pomyśl czasami co może poczuć inna osoba zanim coś napiszesz, to naprawdę nie boli : Xjarlaxle17 pisze:(...)widać że twój IQ klasuje się gdzieś koło zera bo jestes wyjątkowo tepą osobą, która nie rozumie jak się ją grzecznie prosi i zwraca uwagę, dając drobne aluzje.aha jak by co to piszę Ci same komplementy, wyprzedzajac twoje kolejne pytanie. W żaden sposób ubliżam.
A jeśli uważasz że jeśli napiszesz, że piszesz komplementy to nie powinien się obrazić odbiorca, to naprawdę nie mam nic ci więcej do powiedzenia.
Czy ja pisałem po 3 krótkie posty podrząd ? i mimo uwag robiłem to nadal ? czy pisałem o ogame ? nie, nie i jeszcze raz nie za to go zjechałem, a nie za to co pisał o WFB. tak w gwoli sprostowania.
mea culpa, sic !
Nie wymądrzałem się tylko mam inne zdanie niż Ty.Wymądrzałeś się na tematy na które nie miałeś pojęcia
rozumiem że dla Ciebie pretensje to synonim do nie zgadzać się, ładnie wyolbrzymiasz.jeszcze miałeś pretensje jak miałem czelność mieć własne zdanie.
empatia swoją drogą, ale przynajmniej Pitagoras zrozumiał że jak chce konwersować sobie o ogame to pomylił fora oraz warto też zanim się coś napisze przeczytać regulamin.Pomyśl czasami co może poczuć inna osoba zanim coś napiszesz, to naprawdę nie boli : X
Widać że nie zrozumiałeś ironii, lub udajesz że nie.A jeśli uważasz że jeśli napiszesz, że piszesz komplementy to nie powinien się obrazić odbiorca
widać że w czymś się zgadzamy.nie mam nic ci więcej do powiedzenia.
Coż może rzeczywiście troszeczkę przeholowałem, ale chciałam zwrócić Ci dobitnie uwagę na twoje trzy postowe pisanie, a apogeum osiognoł twój post o ogame.dziekuje za wsparcie dwóch kolegów, ale mam nadzieje ze nie macie mnie za naprawde ostatniego głupka bo szczerze mówiąc wydaje mi sie że te wszstkie dosyć nieprzyjazne posty wynikają z tego ze poprostu niezrozumiałem 3 punktu z wypowiedzi jonasa. przykro mi
mea culpa, sic !
Aga tnij ile wlezie tych spamerow... zal.pl