ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
noo jak w Pradze, to wpadnę robić relację ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
dawno w pradze nie byłem, mozna pozwiedzać to i owo
A tereaz bez off-topu, chłopaki, mega gratulacje!
Od szczyrku figury odeszly u mnie na bardzo daleki plan ale po śledzeniu relacji z etc znowu mam smake pograć i pomalować coś
A tereaz bez off-topu, chłopaki, mega gratulacje!
Od szczyrku figury odeszly u mnie na bardzo daleki plan ale po śledzeniu relacji z etc znowu mam smake pograć i pomalować coś
Ja postaram sie skonczyc swoja armie w rok Jezeli bedziecie brali WE to zobacza jak powinna wygladac armia na etc Niech sie spala ze wstydu ci co maja takie mega proxy
Przeciez napisalem postaram ,a nie ,ze dam rade na 100% ;p Za duzo mam zlecen i malowania na ebay Na Hussara chcialem 1-2 figsy zrobic ,ale ,ze szans na wygrana nie mam zadnych to sobie odpusze zapewne
Nie będzie, bo nie ma o co się czepiać. Grał pewnie najlepiej jak potrafił, przed ETC dużo ćwiczył i miał wyniki. Uczciwie wywalczył sobie miejsce w reprezentacji, swoją armią. Podobnie Gąsior.panterq pisze:Jeszcze nie ma flame'u na Tutaja? Ludzie, co z wami?
Tu nie było żadnych dzikich akcji (jak kiedyś) w stylu Kalafior jedzie HE, bo jest fajniejszy od Furiona, a Gąsiorowi damy demony, bo chyba są lepsze od VC. Ot, coś nie poszło - może WE nie są takie mocne, jak by się na początku wydawało, może nie dało się tego lepiej parować, może kości.
Gratuluję wyniku. To najfajniejsze i najbardziej emocjonujące, z punktu widzenia obserwatora, ETC w historii. Najbardziej mnie cieszy dobry wynik korwinatora. Jakoś nie trafia do mnie filozofia gry "byle nie przegrać" i fajnie, że porządnym ofensem ktoś wykręca tak wysoki wynik. Crusowi tez gratuluję, ale na lizakach się kompletnie nie znam i nawet nie mam pojęcia, czym grał.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Nie będzie, bo nie ma o co się czepiać. Grał pewnie najlepiej jak potrafił, przed ETC dużo ćwiczył i miał wyniki. Uczciwie wywalczył sobie miejsce w reprezentacji, swoją armią. Podobnie Gąsior.panterq pisze:Jeszcze nie ma flame'u na Tutaja? Ludzie, co z wami?
Tu nie było żadnych dzikich akcji (jak kiedyś) w stylu Kalafior jedzie HE, bo jest fajniejszy od Furiona, a Gąsiorowi damy demony, bo chyba są lepsze od VC. Ot, coś nie poszło - może WE nie są takie mocne, jak by się na początku wydawało, może nie dało się tego lepiej parować, może kości.
Gratuluję wyniku. To najfajniejsze i najbardziej emocjonujące, z punktu widzenia obserwatora, ETC w historii. Najbardziej mnie cieszy dobry wynik korwinatora. Jakoś nie trafia do mnie filozofia gry "byle nie przegrać" i fajnie, że porządnym ofensem ktoś wykręca tak wysoki wynik. Crusowi tez gratuluję, ale na lizakach się kompletnie nie znam i nawet nie mam pojęcia, czym grał.
4 wiaderka skinków + 2 wiaderka lataczy okraszone slannem sygnaturkowym i bandą bohaterów na lataczach (tak w skrocie )
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Aha.szczurek pisze:Przeciez napisalem postaram ,a nie ,ze dam rade na 100% ;p Za duzo mam zlecen i malowania na ebay Na Hussara chcialem 1-2 figsy zrobic ,ale ,ze szans na wygrana nie mam zadnych to sobie odpusze zapewne
Gokish pisze:Jankiel pisze:Nie będzie, bo nie ma o co się czepiać. Grał pewnie najlepiej jak potrafił, przed ETC dużo ćwiczył i miał wyniki. Uczciwie wywalczył sobie miejsce w reprezentacji, swoją armią. Podobnie Gąsior.panterq pisze:Jeszcze nie ma flame'u na Tutaja? Ludzie, co z wami?
4 wiaderka skinków + 2 wiaderka lataczy okraszone slannem sygnaturkowym i bandą bohaterów na lataczach (tak w skrocie )
Rozpa inna niz wszystkie, ktora tylko crus by ogarnal i ogarnia na najwyzszym poziomie
- swieta_barbara
- habydysz
Tylko Dębek w pełnych butach. Przypadek?
To zależy czy tylko jego nogi widzisz z przyzwyczajenia...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tak prawdę powiedziawszy to miało być złoto.lohost pisze:nie zazdroszcze Niemcom, Włochom ani Dunczykom tego co teraz sie bedzie u nich dzialo...beda mieli taki sam flejm jak u nas rok temu.
Takie były zapewnienia w zeszłym roku.
Nerwy, nerwy i nerwy.
To że nie ma nagonki itp. To tylko dlatego że team został wybrany najlepszy ze wszystkich.
Przegraliśmy tylko 1 bitwę i to z mistrzami.
3 ciężkie bitwy z potencjalnymi mistrzami.
2 graliśmy z chlopami by nadrobić straty.
No i chyba jedno z ważniejszych.
Mamy tarcze - gdyby nie sukces 40k i FoW to zapewne byłby flaim i nagonka, a tak chłopaki uratowali troszkę skórę naszym battlowca.
Tak czy inaczej bądźmy z nich dumni za godne reprezentowanie naszych barw i gratulujmy im porządnej walki do ostatniego modelu.
Good Job.
Ja też słyszałem że miało być złoto - cały rok "treningów" i męczenia się z Euro na każdym singlowym turnieju w tym kraju i nie ma złota?
To znaczy że poziom na świecie bardzo się wyrównał - to tak jak w siatkówce- przez lata byliśmy w topie a potem inne kraje nas dogoniły i obecnie jest ciężko.
Gratulacje za wynik i walkę.
To znaczy że poziom na świecie bardzo się wyrównał - to tak jak w siatkówce- przez lata byliśmy w topie a potem inne kraje nas dogoniły i obecnie jest ciężko.
Gratulacje za wynik i walkę.
Gratulacje i podziękowania za emocjonującą końcówkę.
Przedziwne pudło można by rzec, a że słowa Kołaty okazały się prorocze:"... może Szwecja" cóż...
no i...Grecy w końcu wymieszali, pomimo "zapasowego składu".
Przedziwne pudło można by rzec, a że słowa Kołaty okazały się prorocze:"... może Szwecja" cóż...
no i...Grecy w końcu wymieszali, pomimo "zapasowego składu".
XIII Kohorta Bydgoszcz
Wklei ktos tu ostateczne wyniki ETC?
Gratulacje, świetny wynik! Wielkie podziękowania za trzy dni wpatrywania się w monitor i telefon i non stop odświeżania. Niesamowite emocje i walka do końca. Dziękuję.
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
Dobra, moje 2 spiochy (kali i marys) jeszcze chrapia, ale zaraz ich budze i wracamy. W bardzo duzym skrocie - najlepsze euro na jakim mialem zaszczyt zagrac.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".