ETC 2014 - doping i relacja

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: ETC 2014 - doping i relacja

Post autor: Afro »

noo jak w Pradze, to wpadnę robić relację ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

dawno w pradze nie byłem, mozna pozwiedzać to i owo :^o :mrgreen:

A tereaz bez off-topu, chłopaki, mega gratulacje!
Od szczyrku figury odeszly u mnie na bardzo daleki plan ale po śledzeniu relacji z etc znowu mam smake pograć i pomalować coś :)
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Ja postaram sie skonczyc swoja armie w rok :wink: Jezeli bedziecie brali WE to zobacza jak powinna wygladac armia na etc :wink: Niech sie spala ze wstydu ci co maja takie mega proxy :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

szczurek pisze:Ja postaram sie skonczyc swoja armie w rok :wink:
:lol:

Powiedz jeszcze, że na Hussara się w tym roku wybierasz ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Przeciez napisalem postaram ,a nie ,ze dam rade na 100% ;p Za duzo mam zlecen i malowania na ebay :P Na Hussara chcialem 1-2 figsy zrobic ,ale ,ze szans na wygrana nie mam zadnych to sobie odpusze zapewne :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

panterq pisze:Jeszcze nie ma flame'u na Tutaja? Ludzie, co z wami?
Nie będzie, bo nie ma o co się czepiać. Grał pewnie najlepiej jak potrafił, przed ETC dużo ćwiczył i miał wyniki. Uczciwie wywalczył sobie miejsce w reprezentacji, swoją armią. Podobnie Gąsior.

Tu nie było żadnych dzikich akcji (jak kiedyś) w stylu Kalafior jedzie HE, bo jest fajniejszy od Furiona, a Gąsiorowi damy demony, bo chyba są lepsze od VC. Ot, coś nie poszło - może WE nie są takie mocne, jak by się na początku wydawało, może nie dało się tego lepiej parować, może kości.

Gratuluję wyniku. To najfajniejsze i najbardziej emocjonujące, z punktu widzenia obserwatora, ETC w historii. Najbardziej mnie cieszy dobry wynik korwinatora. Jakoś nie trafia do mnie filozofia gry "byle nie przegrać" i fajnie, że porządnym ofensem ktoś wykręca tak wysoki wynik. Crusowi tez gratuluję, ale na lizakach się kompletnie nie znam i nawet nie mam pojęcia, czym grał.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

No raport Furka będzie najciekawszy:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Jankiel pisze:
Nie będzie, bo nie ma o co się czepiać. Grał pewnie najlepiej jak potrafił, przed ETC dużo ćwiczył i miał wyniki. Uczciwie wywalczył sobie miejsce w reprezentacji, swoją armią. Podobnie Gąsior.

Tu nie było żadnych dzikich akcji (jak kiedyś) w stylu Kalafior jedzie HE, bo jest fajniejszy od Furiona, a Gąsiorowi damy demony, bo chyba są lepsze od VC. Ot, coś nie poszło - może WE nie są takie mocne, jak by się na początku wydawało, może nie dało się tego lepiej parować, może kości.

Gratuluję wyniku. To najfajniejsze i najbardziej emocjonujące, z punktu widzenia obserwatora, ETC w historii. Najbardziej mnie cieszy dobry wynik korwinatora. Jakoś nie trafia do mnie filozofia gry "byle nie przegrać" i fajnie, że porządnym ofensem ktoś wykręca tak wysoki wynik. Crusowi tez gratuluję, ale na lizakach się kompletnie nie znam i nawet nie mam pojęcia, czym grał.

4 wiaderka skinków + 2 wiaderka lataczy okraszone slannem sygnaturkowym i bandą bohaterów na lataczach (tak w skrocie :P)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

szczurek pisze:Przeciez napisalem postaram ,a nie ,ze dam rade na 100% ;p Za duzo mam zlecen i malowania na ebay :P Na Hussara chcialem 1-2 figsy zrobic ,ale ,ze szans na wygrana nie mam zadnych to sobie odpusze zapewne :wink:
Aha.

:lol:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Gokish pisze:
Jankiel pisze:

4 wiaderka skinków + 2 wiaderka lataczy okraszone slannem sygnaturkowym i bandą bohaterów na lataczach (tak w skrocie :P)

Rozpa inna niz wszystkie, ktora tylko crus by ogarnal i ogarnia na najwyzszym poziomie :)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Tylko Dębek w pełnych butach. Przypadek?

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

To zależy czy tylko jego nogi widzisz z przyzwyczajenia...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

lohost pisze:nie zazdroszcze Niemcom, Włochom ani Dunczykom tego co teraz sie bedzie u nich dzialo...beda mieli taki sam flejm jak u nas rok temu.
Tak prawdę powiedziawszy to miało być złoto.
Takie były zapewnienia w zeszłym roku.
Nerwy, nerwy i nerwy.
To że nie ma nagonki itp. To tylko dlatego że team został wybrany najlepszy ze wszystkich.
Przegraliśmy tylko 1 bitwę i to z mistrzami.
3 ciężkie bitwy z potencjalnymi mistrzami.
2 graliśmy z chlopami by nadrobić straty.
No i chyba jedno z ważniejszych.
Mamy tarcze - gdyby nie sukces 40k i FoW to zapewne byłby flaim i nagonka, a tak chłopaki uratowali troszkę skórę naszym battlowca.
Tak czy inaczej bądźmy z nich dumni za godne reprezentowanie naszych barw i gratulujmy im porządnej walki do ostatniego modelu.
Good Job.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ja też słyszałem że miało być złoto - cały rok "treningów" i męczenia się z Euro na każdym singlowym turnieju w tym kraju i nie ma złota? :mrgreen:
To znaczy że poziom na świecie bardzo się wyrównał - to tak jak w siatkówce- przez lata byliśmy w topie a potem inne kraje nas dogoniły i obecnie jest ciężko.
Gratulacje za wynik i walkę.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

Gratulacje i podziękowania za emocjonującą końcówkę.
Przedziwne pudło można by rzec, a że słowa Kołaty okazały się prorocze:"... może Szwecja" cóż...
no i...Grecy w końcu wymieszali, pomimo "zapasowego składu".
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Królik
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Królik »

No i czekamy na raporty! :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wklei ktos tu ostateczne wyniki ETC?

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Równiez czekam na raporty xD bardzo lubie je czytac przyznam szczerze...
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Słowian
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Słowian »

Gratulacje, świetny wynik! Wielkie podziękowania za trzy dni wpatrywania się w monitor i telefon i non stop odświeżania. Niesamowite emocje i walka do końca. Dziękuję.
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Dobra, moje 2 spiochy (kali i marys) jeszcze chrapia, ale zaraz ich budze i wracamy. W bardzo duzym skrocie - najlepsze euro na jakim mialem zaszczyt zagrac.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ