wind_sower pisze:Jasif pisze:Czy nie dałoby się zrobić, żeby linki klikane na BP otwierały się w nowej karcie? Drobna rzecz, a polepszyłaby imo wygodę korzystania z forum.
O to to! Ja też w tej sprawie, niektórzy korzystają z touchpada
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
wind_sower pisze:Jasif pisze:Czy nie dałoby się zrobić, żeby linki klikane na BP otwierały się w nowej karcie? Drobna rzecz, a polepszyłaby imo wygodę korzystania z forum.
O to to! Ja też w tej sprawie, niektórzy korzystają z touchpada
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
zrobiłeś mi wieczórLaik pisze:touchuj na środkuJasif pisze:Touchpad.
a tak na serio to ctrl+klik = w nowej karcie
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
O kuźwa - chyba faktycznie trzeba zacząć przyzwyczajać się do zwrotów typu: motyla nogaGokish pisze:Grolshek administratorem? Czas zabierać stąd zabawki....
Uważam iż i tak jest nie najgorzejMatis pisze:Proszę, zmień w swoim avatarze oczy na czerwonoEfekt psychologiczny murowany
Chcesz mieć w podpisie:" Gokish to trąba" ?Gokish pisze:Bez czerwonego nicka to byłeś szarym model ot co