mnie się otwierają w nowej...wind_sower pisze:Jasif pisze:Czy nie dałoby się zrobić, żeby linki klikane na BP otwierały się w nowej karcie? Drobna rzecz, a polepszyłaby imo wygodę korzystania z forum.
O to to! Ja też w tej sprawie, niektórzy korzystają z touchpada
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
z tego co wiem zależy od przeglądarki. Zwykle PPM -> otwórz w nowej karcie wystarcza.
zrobiłeś mi wieczórLaik pisze:touchuj na środkuJasif pisze:Touchpad.
a tak na serio to ctrl+klik = w nowej karcie
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Jestem trochę zmęczony jednym tematem.
Prosiłem o pomoc w daniu uprawnień moderatorskich do forum klubowego Morii komuś aktywnemu: Czopkowi, Toczowi, Bojowi, Kheltraiowi bądź mi.
Prosiłem o pomoc w daniu uprawnień moderatorskich do forum klubowego Morii komuś aktywnemu: Czopkowi, Toczowi, Bojowi, Kheltraiowi bądź mi.
Wlasnie sprawdzilem i Tocz ma od dawna uprawnienia.
Dodam jeszcze Ciebie w razie co.
Dodam jeszcze Ciebie w razie co.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dzieki, ale nie mamy uprawnien do dodawania nowych czlonkow (albo nie umiemy sie tym poslugiwac).
Po pierwsze witam, jestem nowy na forum, po drugie w WFB gralem w drugiej polowie lat 90:) po ostatnich porzadkach odkrylem cala armie dwarfow, i teraz pytanko:
Gdzie moge wrzucic zdjecia figurek w celu identyfikacji? Nie chce sprzedawac ani wyceniac tylko wiedziec co mam i troche sie powymieniac. Mam 3x obsluge do jakiegos dziala(chyba organkow) bez dziala i z checia bym oddam np 2x obsluga za jedno dzialo;) itp itd...
prosze o PW
Gdzie moge wrzucic zdjecia figurek w celu identyfikacji? Nie chce sprzedawac ani wyceniac tylko wiedziec co mam i troche sie powymieniac. Mam 3x obsluge do jakiegos dziala(chyba organkow) bez dziala i z checia bym oddam np 2x obsluga za jedno dzialo;) itp itd...
prosze o PW
Grolshek administratorem? Czas zabierać stąd zabawki....
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O kuźwa - chyba faktycznie trzeba zacząć przyzwyczajać się do zwrotów typu: motyla noga ...Gokish pisze:Grolshek administratorem? Czas zabierać stąd zabawki....
Przeciez on jest od kilku miesiecy adminem? Roznica taka, ze Tomash dopiero niedawno zmienil mu ksywke na czerwono.
Proszę, zmień w swoim avatarze oczy na czerwono Efekt psychologiczny murowany
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Uważam iż i tak jest nie najgorzejMatis pisze:Proszę, zmień w swoim avatarze oczy na czerwono Efekt psychologiczny murowany
Chcesz mieć w podpisie:" Gokish to trąba" ?Gokish pisze:Bez czerwonego nicka to byłeś szarym model ot co
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Ja za to chciał bym mieć rangę Król Warzywniaka Zgadzała by się z wynikami na turniejach
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów