muchozol pisze:Jedno małe zdanie, a może takim papudrakom jak Ja ułatwić granie. Ale spoko, jak widzę Twój turniej, Twoje zasady.
Wygrales
Wez przestan, bo cale kuj-pom od tetrykow i marud zacznie wyzywac. Juz wystarczy, ze my jestesmy naznaczni
muchozol pisze:Jedno małe zdanie, a może takim papudrakom jak Ja ułatwić granie. Ale spoko, jak widzę Twój turniej, Twoje zasady.
Wygrales
Kalesoner pisze:bardzo pięknieMłody pisze:Mały wycinek z mojej rozpy :Pozdro dla kumatych, życze miłego edytowaniaChaos Sorcerer of Tzeentch on Disc of Tzeentch, Mark of Tzeentch, Lvl 2, Tzeentch
Gracze przy edytowaniu zgłoszeń nie mają obowiązku podawać w rozpisce przedmiotów i zdolności dostępnych w podstawowej wersji oddziałów czy bohaterów, np. łuku przy Glade Lordzie, zasady Vampire przy Vampire Lordzie, zasady fear przy Pink Horrorach czy skirmish przy Shadach.
bo i tak innych marków mieć nie może.Chaos Sorcerer of Tzeentch on Disc of Tzeentch
Brzmi jak standardowy master.katerek pisze:no to Cię zjedzą na forum później że stalowałeś :PP
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jakbyś śledził temat to już na pierwszej jego stronie pojawiły się wątpliwości co do tego formatu rozpisek.Kacpi 1998 pisze:najlepsze jest to, że nikt nic wcześniej do rozpisek nie miał teraz połowa osób
Ależ są. Wszystko widać od razu, nie trzeba szukać w tonie jakiegoś głupiego podpisu (np. jak działa bsb) czy dany koleś ma lancę czy dwuraka czy nic. Tutaj wszystko jest czytelnie wymienione jedno po drugim.katerek pisze: Jako sam format do zgłoszenia to nie ma to znaczenia ale w grze takie rozpiski wcale nie są uproszczeniem.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Pojedyncze? Lepiej przejrzyj temat dokładniej... od początku.Kacpi 1998 pisze:pojedyńcze zażalenia są na wszystko
Hmmmm... gdzie tu ktoś napisał, że dostał maskę przez rozpiskę...?Kacpi 1998 pisze:oczywiście trzeba na coś zwalić maskę : na proxy, na kości, na rozpy i co dalej ?
dokladnie tak. Od razu na 2 stronach widac kto co ma i jak te armie wygladaja. Nie trzeba sie przebijac przez 10 stron, zeby wyluskac tylko te rzeczy.Kołata pisze:Wg mnie ten format rozp jest o niebo czytelniejszy niż z ab. Szybko i wygodnie sie czyta i ogarnia. Zaplusuje to trochę szybszym parowaniem niż przy przebijaniu sie przez stertę makulatury i szukaniu zaginionych stron a potem układaniu ich we właściwej kolejności.
bedzie promowac przygotowanych.muchozol pisze:Jak znasz armie, zdolności, przedmioty, pewnie. Ale nie wszyscy tak mają, i dla tych to będzie czarna magia. I teraz pytanie czy promując tych bardziej ogranych graczy udupiać tych słabszych. Tak to ma działać??Kołata pisze:Wg mnie ten format rozp jest o niebo czytelniejszy niż z ab. Szybko i wygodnie sie czyta i ogarnia. Zaplusuje to trochę szybszym parowaniem niż przy przebijaniu sie przez stertę makulatury i szukaniu zaginionych stron a potem układaniu ich we właściwej kolejności.
wlasnie chyba powinno byc:Młody pisze:Mały wycinek z mojej rozpy :Pozdro dla kumatych, życze miłego edytowaniaChaos Sorcerer of Tzeentch on Disc of Tzeentch, Mark of Tzeentch, Lvl 2, Tzeentch