Jumanji !! Bałem sie za mlodzika tego filmuNaviedzony pisze:On ma na swoim koncie więcej takich ról. Kto oglądał "Bezsenność", ten wie. Albo "Jumanji", film naszego dzieciństwa.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jumanji !! Bałem sie za mlodzika tego filmuNaviedzony pisze:On ma na swoim koncie więcej takich ról. Kto oglądał "Bezsenność", ten wie. Albo "Jumanji", film naszego dzieciństwa.
Jeśli czytałeś książkę, to pewnie będzie cię drażnić spłycenie sporej części wątków jakie tam były.
Ziemko pisze:Zaczalem ogladac House of Cards - po pierwszym odcinku jestem zakochany w Spacey - genialnie gra i super pasuje do roli.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze:mam darmowe zaproszenie do kina do jutra ważne.... Co polecacie?
Na Guardiansach oczywiście już byłem:)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zaproponowałbym Żółwie, ale są zrobione dla dzieciaków. (trzeba sprzedarz zabawek napędzić)Durin pisze:mam darmowe zaproszenie do kina do jutra ważne.... Co polecacie?
Na Guardiansach oczywiście już byłem:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Niby wszystko tam jest. Fabuła ok, akcja , humor. Ale czegoś mi brakowało. Nie miało kopa żeby zapaść na dłużej w pamięci. Bardziej do obejrzenia w domu jak w kiniez ciekawych s-f - lucy (od jutra)