malfoj pisze:Od sprawdzania jest sedzia malarski
Bobson pisze:Ja wole grac pacynami pomazanymi przeze mnie niz o wiele ladniejsza, malowana przez kogos innego armia.
+1krystian1wielki pisze:Niech nagroda modelarska idzie do tego kto się bawi w modelarkę a nie do tego co ma pomalowane figsy - dla mnie to jasne. A stwierdzenie o dyskryminacji jest nie na miejscu bo na turniejach zwykle nikt nie pyta czy to twoja praca tylko wpisuje punkciki do rankingu i to jest nagroda za to że masz ładną i schludną armię. Przyznawanie nagrody malarskiej za posiadanie ładnego modelu wydaje się ciut niepoważne
Ja Ci dam Klops! W niedziele o 22 lulu spać a nie poksa!Klops pisze:brać zestaw do poksa???
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tore i Miki.Karli pisze:Którzy Niemcy przyjeżdżają?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Nie wymaga nie znaczenie zakazujeKlops pisze:co do rozpisek to najczęściej popełniane błędy: light armour na we bsb, heavy armour na skavńskim bsb, gromlir armour w krasiach, chaos armour w wochu.
Przepraszam wszystkich za zamieszanie,ale skoro powstał temat to postanowiłem nie wysyłać pm do Kalesonera. moją intencją nie był flame tylko poprawa jakości rozpisek.