PM zobacz jeśli jeszcze potrzebujeszLidder pisze:Czy ktoś mnie przekima w piątek?
jakoś da radę

PM zobacz jeśli jeszcze potrzebujeszLidder pisze:Czy ktoś mnie przekima w piątek?
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ja się też wypowiem, bo ten system projektowałemKalesoner pisze:Tutaj proszę Liddera o odpowiedź, bo to on ustalał.Shino pisze:max za baja to dosc duzo. W poprzednich latach zawsze bylo 60.
Za spóźnienie w sobotę jest ok. Za spóźnienie w niedzielę drużyna dostać co najwyżej minimum z widełek. Powinna być karana a nie nagradzana.Kalesoner pisze:traktujemy wszystkich tak samo, czy to top czy nie, spóźniona drużyna dostaje 50 pkt, zapomnialem to wpisać
No i pamiętajmy o corocznej "Nagrodzie Wujka" dla najmłodszego graczaRIPlay pisze:Panowie!!!
Na ostatnią chwilę dołączył jeszcze jeden sponsor - Jeźdźcy Hardkoru.
![]()
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole