To będzie moją pierwsza tego typu rozpiska na tak duże punkty, czyli powyżej 2000. W przeważającej większości grywam podobną rozpiską (znaczy o poodbnym założeniu) na mniejsze punkty począwszy od leśniaków na Ravening Hords zatem jets ograna
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bohaterowie:
Arcymag 4 lvl
- DS
- DS
Mag 2lvl
- Calaignor
- DS
Noble BSB
- Aisendis Bane
- Hail
Cory:
5 Glade Riders
5 Glade Riders
5 Glade Riders
5 Glade Riders
Special:
4 Warhawki
4 Warhawki
6 Wild Riders
- War Banner
6 Wardencerów
- muzyk
Rare:
Drzewiec
Drzewiec
Trzonem rozpiski stanowią GR i WH. Rozpa sprawdzała mi się wyśmienicie na RH i WD, teraz ją mocno sprawdzam na nowych zasadach leśnych elfów (czyli 7 edycja). Stąd pojawiły się oczywiście 2 drzewce pozwalające w końcu nawiązać szybszy hth. Chociaż zastanawiam się na orłem i/lub waywatherami. Ale w tej kombinacji brakowałoby mi już figurek chyba, że punkty bym z drzewców wydawał na driady (ale te jakoś wogóle nie pasują mi do koncepcji tej armii) - zresztą driadami na 7 edycje już się dostatecznie długo bawiłem (czas dać im odpocząć)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ogólnie rozpą się gra dość ciężko ale granie nią sprawia mi dużo frajdy, gdyż rozpa zakłada taktyke walki podjazdowej i gra się nią trochę na sposób "tatarski" - polataj w kółko, postrzelaj, otocz i na koniec uderz tak aby jak najmocniej zabolało (ew. przy użyciu drzewców przy niektórych armiach moża smiało od razu iść do walki, dlatego zastanawiam się czy ich nie wywalić
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)