To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaciZgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
I teraz rozkmincie, że organizator poza załatwieniem np. wyświetlacza z czasem pozostałym na bitwę, musi ogarnąć wyżej wymienione sytuacje co, zakładam, stanowi też pewne koszta.Nijlor pisze:To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaciZgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
I jeszcze jedno w kwestii czasomierza: nie pamiętam drugiego turnieju z tak dużą liczbą uczestników bez poślizgów, wyświetlacza czasu nie było. Więc zadajmy sobie pytanie zamiast wylewać gorzkie żale wypisując minusy - czy był potrzebny? Niech każdy sobie sam w duchu odpowie na to pytanie tak samo jak na wiele innych. A IMO argumenty "jak dmp organizowało X to nie było tych problemów" są niestety inwalidą. Bo były inne problemy. Na jednym masterze jest lepsze żarcie, na innym lepsza sala. Może to dla niektórych być szokiem, ale... wydaje mi się, że ktoś musi to powiedzieć... a 50 złotych nie będzie sali balowej w Zamku Królewskim i jedzenia a la carte z Sheratona, przykro mi.
Oczywiście był czas podawany i można sobie było obliczyć, oczywiście nie było obsuw - ale timer odliczający jest po prostu bardzo wygodny i na następny raz powinien się pojawić.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
brak timera rekompensowało 6 dostępnych sędziów i rzut oka na zegar. Dla mnie bez problemu. A co do komunikatów głosowych, na stołach 10-20 słyszałem wszystkie, łącznie z 7 WS +1 do hita
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
jak widać nie dokońca, bo to było 7S +1 do hitasYsek pisze:A co do komunikatów głosowych, na stołach 10-20 słyszałem wszystkie, łącznie z 7 WS +1 do hita
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ta piesn jest zacna...jak tylko zobaczylem z jednej strony Polita i wesolo podskakujacego w strone mikrofonu Cosmo....to juz wiadomo bylo co bedzie.....7Ws-a +1 do hita.....Tutajec pisze:nie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni
Brakowalo tylko zakladu Barbara vs Tutaj
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Korzystając z okazji!
Wielkie podziękowania dla orgów za zacne DMP.
4te miejsce, jak na odnowienie 2/5 składu, cieszy. A jako, że nie było żadnych pucharów, medali za 3, to nie jest zupełnie szkoda
Moje wyniki:
Wojtek z Poznania Woc na slaaneshu i 2 helkach 20:0
KJ Vc, który wpadł w moją bardzo skomplikowaną pułapkę 20:0
Dymitr Woc, który swoim tradycyjnym sposobem rozwiązał bitwę rzucając ifkę (Kraków - słońce, Kraków - gateway, Warszawa - gateway 2 razy z ifki ) i tym samy posadził w ostatniej turze GUO przeżywając kaskadę 12:8
Król gnoblarów Ok 10:10
Brzezina Woc 20:0
total 82
Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.
Rozdanie nagród na imprezie, w tak zacnym gronie - rewelacja
Wielkie podziękowania dla orgów za zacne DMP.
4te miejsce, jak na odnowienie 2/5 składu, cieszy. A jako, że nie było żadnych pucharów, medali za 3, to nie jest zupełnie szkoda
Moje wyniki:
Wojtek z Poznania Woc na slaaneshu i 2 helkach 20:0
KJ Vc, który wpadł w moją bardzo skomplikowaną pułapkę 20:0
Dymitr Woc, który swoim tradycyjnym sposobem rozwiązał bitwę rzucając ifkę (Kraków - słońce, Kraków - gateway, Warszawa - gateway 2 razy z ifki ) i tym samy posadził w ostatniej turze GUO przeżywając kaskadę 12:8
Król gnoblarów Ok 10:10
Brzezina Woc 20:0
total 82
Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.
Rozdanie nagród na imprezie, w tak zacnym gronie - rewelacja
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cauliflower pisze: Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.
Vice versa.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
po konsultacji z autorem, przyznaję się do błędunie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Widzę, że zajęcia z kontroli gniewu przy porażce nie poszły na marneHeretic pisze:Cauliflower pisze: Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.
Vice versa.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Drugi dzień na DMP był dniem w którym nie powinienem grać w battla. Czasem sa takie dni. Nie ma sie o co wkurzać:p
Poza tym Kuba nie pisz tak, bo ludzie pomyślą, że chodzilem na jakąś terapię
Poza tym Kuba nie pisz tak, bo ludzie pomyślą, że chodzilem na jakąś terapię
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.