DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str

Post autor: Nijlor »

Zgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaci :mrgreen:
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Kiedy foty :D ?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Nijlor pisze:
Zgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaci :mrgreen:
I teraz rozkmincie, że organizator poza załatwieniem np. wyświetlacza z czasem pozostałym na bitwę, musi ogarnąć wyżej wymienione sytuacje co, zakładam, stanowi też pewne koszta.

I jeszcze jedno w kwestii czasomierza: nie pamiętam drugiego turnieju z tak dużą liczbą uczestników bez poślizgów, wyświetlacza czasu nie było. Więc zadajmy sobie pytanie zamiast wylewać gorzkie żale wypisując minusy - czy był potrzebny? Niech każdy sobie sam w duchu odpowie na to pytanie tak samo jak na wiele innych. A IMO argumenty "jak dmp organizowało X to nie było tych problemów" są niestety inwalidą. Bo były inne problemy. Na jednym masterze jest lepsze żarcie, na innym lepsza sala. Może to dla niektórych być szokiem, ale... wydaje mi się, że ktoś musi to powiedzieć... a 50 złotych nie będzie sali balowej w Zamku Królewskim i jedzenia a la carte z Sheratona, przykro mi.
Obrazek

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Oczywiście był czas podawany i można sobie było obliczyć, oczywiście nie było obsuw - ale timer odliczający jest po prostu bardzo wygodny i na następny raz powinien się pojawić.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Niech kazdy tez wezmie ze soba deske z kibla. Niby niepotrzebna ale moze sie przydac jak sie okaze ze w kiblu nie ma juz fabrycznie zainstalowanej :)
Obrazek

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

brak timera rekompensowało 6 dostępnych sędziów i rzut oka na zegar. Dla mnie bez problemu. A co do komunikatów głosowych, na stołach 10-20 słyszałem wszystkie, łącznie z 7 WS +1 do hita ;)
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Rog byl czasem malo slyszalny... do poprawy
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Gasior pisze: ps. Kto robił puchar DMP?. Chciałbym się skontaktować z człowiekiem.
Robius, z Szafą z Wwa pogadaj, może ma na niego namiary.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Róg był najlepszy!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Tak. I opaski za małe bo ktoś nie ogarnął jak ich używać. Do poprawy. :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Battlowcy za duzo centymow w bicu
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

sYsek pisze:A co do komunikatów głosowych, na stołach 10-20 słyszałem wszystkie, łącznie z 7 WS +1 do hita ;)
jak widać nie dokońca, bo to było 7S +1 do hita :lol2:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

nie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

Tutajec pisze:nie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni :wink:
ta piesn jest zacna...jak tylko zobaczylem z jednej strony Polita i wesolo podskakujacego w strone mikrofonu Cosmo....to juz wiadomo bylo co bedzie.....7Ws-a +1 do hita..... =P~

Brakowalo tylko zakladu Barbara vs Tutaj :mrgreen:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Korzystając z okazji!

Wielkie podziękowania dla orgów za zacne DMP.

4te miejsce, jak na odnowienie 2/5 składu, cieszy. A jako, że nie było żadnych pucharów, medali za 3, to nie jest zupełnie szkoda :wink:
Moje wyniki:
Wojtek z Poznania Woc na slaaneshu i 2 helkach 20:0
KJ Vc, który wpadł w moją bardzo skomplikowaną pułapkę 20:0
Dymitr Woc, który swoim tradycyjnym sposobem rozwiązał bitwę rzucając ifkę (Kraków - słońce, Kraków - gateway, Warszawa - gateway 2 razy z ifki :) ) i tym samy posadził w ostatniej turze GUO przeżywając kaskadę :wink: 12:8
Król gnoblarów Ok 10:10
Brzezina Woc 20:0
total 82

Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.

Rozdanie nagród na imprezie, w tak zacnym gronie - rewelacja 8)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Cauliflower pisze: Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.

Vice versa.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

no proste, że z Ifki - za dużo scrolli masz w dochu więc tactique 6+6 robi grę
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

nie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni :wink:
po konsultacji z autorem, przyznaję się do błędu :|
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Heretic pisze:
Cauliflower pisze: Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.

Vice versa.
Widzę, że zajęcia z kontroli gniewu przy porażce nie poszły na marne ;)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Drugi dzień na DMP był dniem w którym nie powinienem grać w battla. Czasem sa takie dni. Nie ma sie o co wkurzać:p

Poza tym Kuba nie pisz tak, bo ludzie pomyślą, że chodzilem na jakąś terapię :lol2:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

ODPOWIEDZ