To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaciZgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaciZgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
I teraz rozkmincie, że organizator poza załatwieniem np. wyświetlacza z czasem pozostałym na bitwę, musi ogarnąć wyżej wymienione sytuacje co, zakładam, stanowi też pewne koszta.Nijlor pisze:To nie widziałeś typa, który spał w toalecie w szkole bez spodni i gaciZgadzam - się jak to zobaczyłem pomyślałem że jestem wśród zwierząt ...
jak widać nie dokońca, bo to było 7S +1 do hitasYsek pisze:A co do komunikatów głosowych, na stołach 10-20 słyszałem wszystkie, łącznie z 7 WS +1 do hita
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ta piesn jest zacna...jak tylko zobaczylem z jednej strony Polita i wesolo podskakujacego w strone mikrofonu Cosmo....to juz wiadomo bylo co bedzie.....7Ws-a +1 do hita.....Tutajec pisze:nie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cauliflower pisze: Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.
po konsultacji z autorem, przyznaję się do błędunie. Sysek mowi dobrze 7 ws z korony i +1 do hita z burrowsow. Prosze nie siac oszukanych tekstow tej piesni
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Widzę, że zajęcia z kontroli gniewu przy porażce nie poszły na marneHeretic pisze:Cauliflower pisze: Specjalne pozdro dla Brzeziny, z którym grało mi się super przyjemnie.
Vice versa.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.