Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Niestety, ale nie posiada on tej zasady ;c
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
Jeśli Twoj bohater posiada zasade scout to mozesz, jesli nie posiada to nie możesz
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
na etapie wystawienia shades musza byc wystawieni po calym deployu, po herosach i ogoolnie poza poza - do liczby wystawień sie nie licza. Tylko herosi z zasadą scout moga na etapie deploy wyjśc w scoucie razem z wspomnianym unitem
Natomiast po tem juz sobie możesz przechodzic jak chcesz
Natomiast po tem juz sobie możesz przechodzic jak chcesz
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Swoją drogą... chyba nie ma zapisu, że takiego manerwu nie można wykonać?A gdzie istnieje taki zapis. Na turniejach widywałem ze ludzie wstawiali w cienie czarki i nikt nie miał żadnego ale.
Zastanawiałem się nad turbo klocem 15+ shadesów z GW do tego czarka z MR3 i BSB z AP w środku Pierwsza tura, jak się nie zacznie jest ryzykowna. Heh.
Na kotle są również 2 babaczeki i wtedy bierze się ich LD.palen pisze:Czy na pewno jest tak, że jeżeli nasz kociołek straci Hagę i nie ma go w oddziale to ma LD na poziomie 0 ? Na ostatnim turnieju spowodowało to, że dostałem 8 ran z zerówki death'a :/
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Problem w tym, że one nie mają swojego LD w podręczniku. Podobne sytuacja jest ponoć z dzwonem u Skaven'ów.GarG pisze:Na kotle są również 2 babaczeki i wtedy bierze się ich LD.palen pisze:Czy na pewno jest tak, że jeżeli nasz kociołek straci Hagę i nie ma go w oddziale to ma LD na poziomie 0 ? Na ostatnim turnieju spowodowało to, że dostałem 8 ran z zerówki death'a :/
Edit:
Dla rozwiania wątpliwości, wiedźmy same w sobie mają LD, ale w zasadach kotła są "Witch Elf Crew", które już LD nie posiadają.
W takim wypadku faktycznie masz 0
Jak to jest z tym naszym pegazem ??
Przeciwnik może rozdzielać ataki między hero i mounta ? czy wszystko wali w hero ??
I kolejne pytanie
przeglądając wasze rozpiski nadziałem się na:
Master on Dark pegasus: BSB, heavy armor, Sea dragon cloak, lance, talisman of preservation, charmed shield
BSB bez szmaty ?? WTF ?? co to daje czemu to ma służyć ??
Przeciwnik może rozdzielać ataki między hero i mounta ? czy wszystko wali w hero ??
I kolejne pytanie
przeglądając wasze rozpiski nadziałem się na:
Master on Dark pegasus: BSB, heavy armor, Sea dragon cloak, lance, talisman of preservation, charmed shield
BSB bez szmaty ?? WTF ?? co to daje czemu to ma służyć ??
Armia baranów prowadzona przez lwa jest groźniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
super gdzie znajde potwierdzenie w rulbuku ? bo mi wmawiali ostatnio ze mogą wybierać w kogo walić i zaciukali mi pedzia i został hero pieszo bo hero miał AS0+ i przerzuty i WS3+ na schotingi i magie
Armia baranów prowadzona przez lwa jest groźniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.