Ogrowe rozpiski
Moderator: Afro
Re: Ogrowe rozpiski
A gorger jest po to żeby wyciągał bohaterów z kb i zabijał maszynki
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żeby gorger był efektywny to trzeba mieć 3 w rozpie
Wisła Kraków.
A na ile punktów?lahire12 pisze:Już paru generałów mi zabił
Bo nie chce mi się wierzyć, że zjadł lorda Chaosu albo Lektora. Zazwyczaj generałowi daje się warda 4+ a tym jesteś w stanie bez większych kłopotów wyciągnąć KB.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Także wątpię żeby zrobił coś takiegoSilvestro pisze:lahire12 pisze:Już paru generałów mi zabił
Bo nie chce mi się wierzyć, że zjadł lorda Chaosu albo Lektora. Zazwyczaj generałowi daje się warda 4+ a tym jesteś w stanie bez większych kłopotów wyciągnąć KB.
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Na małe punkty - ledzi to jest potęga... dwa oddziały robią apokalipse na stole - w Krakowie był teraz turniej na 1600 pkt - wygrał kolega Ogrami - zaczął grać chyba nie dawno bo dopiero założył sobie nr na stronie ligi - rozwalił weteranów wielu turniejów właśnie trójkami ledów ...Polecam więc i koledze tutaj - 2 odział wraz z menami zarządzą
-
- Powergamer Rozpiskowy
Cześć
Chcę sobie kupić małą armię ogrów. Stawać będą naprzeciw krasnoludów, pewnie demonów, jakieś skaveny i wysokie elfy też się trafią (te ostatnie to modele z Krwawej Wyspy).
Przy zakupie waham się pomiędzy:
(1) Ogniobrzuch, Batalion i Skałoróg
(2) Ogniobrzuch, Batalion, Jazda i Działo ( ostatnie oczywiście po paczce)
Jeśli dubluję to sorry, ale proszę o sugestię.
Chcę sobie kupić małą armię ogrów. Stawać będą naprzeciw krasnoludów, pewnie demonów, jakieś skaveny i wysokie elfy też się trafią (te ostatnie to modele z Krwawej Wyspy).
Przy zakupie waham się pomiędzy:
(1) Ogniobrzuch, Batalion i Skałoróg
(2) Ogniobrzuch, Batalion, Jazda i Działo ( ostatnie oczywiście po paczce)
Jeśli dubluję to sorry, ale proszę o sugestię.
Z batalionu spokojnie może skonwertować 6 Maneaterów. Najlepiej Firebelly, Batalion (9 Ironguts, 6 maneaters, BSB), działo 2 x jazda i oczywiście musisz skołować sobie kota.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
-
- Powergamer Rozpiskowy
BSB??
Kota to ja za raz dostanę
Nowa armia, nowy system do tej pory grałem w 40k, więc ogarniam to bardzo powoli
Dzięki a porady i oczywiście proszę o więcej, choć powinienem o to zapytać w temacie dla LAM
Kota to ja za raz dostanę
Nowa armia, nowy system do tej pory grałem w 40k, więc ogarniam to bardzo powoli
Dzięki a porady i oczywiście proszę o więcej, choć powinienem o to zapytać w temacie dla LAM