Freestylowe gadki
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Freestylowe gadki
stonehorny
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
hellharta. zwykle skasuje 3/4 deathstara z 2 magami. Jak jest ich dużo bo gra na light na piechotę też dobrze.
Na imperium z definicji masz przesrane - weź 3xgnoblary 3x koty i sprobuj utrzelic jakies punkty zanim do Ciebie dojedzie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ostatnio sobie kminiłem, że skoro w nadchodzącej edycji woundy hero i monstera mają być sumowane ogry dostaną naprawdę fajną zabawkę. Mianowicie huntera na stonehornie. 10 woundów, multiwoundy dzielone przez 2 i 10 ataków będą dawać naprawdę niezłego grubasa 

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Za naszego zapłacisz maks 400 pkt.Jasif pisze:Błagam, niech to będzie prawda...Problem jest tylko taki, że wszyscy inni bohaterowie na Smokozordach będą lepsi
I masz więcej tafa, więcej woundów, więcej ataków, impacty, dzielenie multiwoundów( minimum 3 perfekcyjne strzały z działy +coś na dobitkę). W zamian masz mniej pkt na magic itemy, mniej WW i mniej I i nie latasz. IMO uczciwy deal

Jeśli to wejdzie to będzie śmiesznie zmieniało metę (może trzeba się zaopatrzyć w klika wielkich bestii
)

Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Bursier+ sword of striking + potion of spead
Ironguts + 1 do siły
Dowolny hero+ fencers blades + #5 z beasta
Dwa dobre strzały z ironblastera( WAŻNE: Kula armatnia nie zatrzymuje się na steamtanku bo to rydwan)
Amberspear
Uranos Thunder bold
Fate of bunja
Spirirt leach
Wybierać przebierać
Ironguts + 1 do siły
Dowolny hero+ fencers blades + #5 z beasta
Dwa dobre strzały z ironblastera( WAŻNE: Kula armatnia nie zatrzymuje się na steamtanku bo to rydwan)
Amberspear
Uranos Thunder bold
Fate of bunja
Spirirt leach
Wybierać przebierać

Jeśli używasz Army Buildera 2.2c, to w pliku który robię są wszystkie bestie dostępne w Storm of Magic.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
są o połowe mniejsze a ich ręce są jak ręce zwyklych warriorów = mniejsze nawet od orków co dopiero od ogrówOdoamar pisze:Widział ktoś na żywo te nowe modele od Chaosu? Putrid Blightkings
Interesuje mnie czy rozmiarowo nadawałyby się na modele ogrów, albo chociaż czy wielkość rąk jest odpowiednia by robić wariacje z ich broniami.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."