[KATOWICE 05.10.2014 r.]Euro Goblin vol. 6

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: [KATOWICE 05.10.2014 r.]Euro Goblin vol. 6

Post autor: Jankiel »

Mnie też zapisz. Najwyżej znowu dorzucę się do puli :mrgreen:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Jest tylko 10 miejsc? Zastanawiam się czy nie spróbować się tam zjawić, ale teraz za wcześnie jeszcze abym mógł się określić i pewnie parę dni przed bym się decydował :P

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Nie. Jeżeli przedpłaty dokona więcej niz 10 osób, wtedy lista zapisanych się wydłuży.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Postaram się wpaść

Awatar użytkownika
Dominig
Wałkarz

Post autor: Dominig »

Dominig i Palen na 99% będą.

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Nawet zapłaciłem.
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Karol =D>

Nareszcie.

Mam gorącą prośbę. Zapłaćcie podatki!

Zrobienie przedpłaty naprawdę ułatwia mi sprawy organizacyjne i nie zaczynamy turnieju o 10:15, bo wszystkich musze zapisac i zebrac $, a mam już wszystko przygotowane. Jeżeli jestecie pewni na 100%, że przyjdziecie to prosze wplacajcie.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

ja się dowiem w sb o 23 czy moge niestety, także jak nie będzie kompletu to po prostu przyjade
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Postaram się wpaść.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

KLIK!

Mamy dzień wcześniej pre Wrocław, może ktoś będzie chciał wpaść również do nas. Zapraszam
PS - byle by nie kosztem niedzielnego tura, to tylko propozycja dla battlowych zapaleńców ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Post autor: wychwa »

Myślę że w poniedziałek dam znać czy będę. ;]

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Jednak nie dam rady, bawcie się dobrze :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Skasowane bo starośc nie radość, pozdro zgredzie
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, o 15:23 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Możesz przestać oznajmiać publicznie, że masz wyjebane na turnieje robione przez ludzi z Twojego starego klubu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jankiel pisze:Możesz przestać oznajmiać publicznie, że masz wyjebane na turnieje robione przez ludzi z Twojego starego klubu.
Najpeirw ogłaszałem publicznie że jadę!

Poza tym renegocjuje z Solem powrót na jedyne słuszne łono po wyrzucenie mnie z klubu za próbę (najwyraźniej skuteczna) podkopania frekwencji Silesiana.

Poza tym jeszcze nie pekam :D jednak nie moge tak bez walki oddac Robertowi mojego (kiedyś tam dawno dawno temu zdobytego xD) pucharu ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Dopisz Sasomira. Jak już pewne że będziemy to zaraz zrobię za nas przedpłatę.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Jak w podpisie
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, o 17:39 przez zaf, łącznie zmieniany 2 razy.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

...

Awatar użytkownika
Dominig
Wałkarz

Post autor: Dominig »

Poszla przedpłata za Szymon Szarek, Palen, Dominig.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

@ Wychwa no i jak??

@ Jaaf Sas dopisany

Lista zaktualizowana
Dziękuję za wpłatę tym, którzy wpłacili i proszę o wpłatę resztę osób:d

@ Tomek Szkoda

ODPOWIEDZ