[KATOWICE 05.10.2014 r.]Euro Goblin vol. 6
Re: [KATOWICE 05.10.2014 r.]Euro Goblin vol. 6
Mnie też zapisz. Najwyżej znowu dorzucę się do puli
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie. Jeżeli przedpłaty dokona więcej niz 10 osób, wtedy lista zapisanych się wydłuży.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Karol
Nareszcie.
Mam gorącą prośbę. Zapłaćcie podatki!
Zrobienie przedpłaty naprawdę ułatwia mi sprawy organizacyjne i nie zaczynamy turnieju o 10:15, bo wszystkich musze zapisac i zebrac $, a mam już wszystko przygotowane. Jeżeli jestecie pewni na 100%, że przyjdziecie to prosze wplacajcie.
Nareszcie.
Mam gorącą prośbę. Zapłaćcie podatki!
Zrobienie przedpłaty naprawdę ułatwia mi sprawy organizacyjne i nie zaczynamy turnieju o 10:15, bo wszystkich musze zapisac i zebrac $, a mam już wszystko przygotowane. Jeżeli jestecie pewni na 100%, że przyjdziecie to prosze wplacajcie.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
ja się dowiem w sb o 23 czy moge niestety, także jak nie będzie kompletu to po prostu przyjade
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
KLIK!
Mamy dzień wcześniej pre Wrocław, może ktoś będzie chciał wpaść również do nas. Zapraszam
PS - byle by nie kosztem niedzielnego tura, to tylko propozycja dla battlowych zapaleńców
Mamy dzień wcześniej pre Wrocław, może ktoś będzie chciał wpaść również do nas. Zapraszam
PS - byle by nie kosztem niedzielnego tura, to tylko propozycja dla battlowych zapaleńców
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Myślę że w poniedziałek dam znać czy będę. ;]
Skasowane bo starośc nie radość, pozdro zgredzie
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, o 15:23 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Najpeirw ogłaszałem publicznie że jadę!Jankiel pisze:Możesz przestać oznajmiać publicznie, że masz wyjebane na turnieje robione przez ludzi z Twojego starego klubu.
Poza tym renegocjuje z Solem powrót na jedyne słuszne łono po wyrzucenie mnie z klubu za próbę (najwyraźniej skuteczna) podkopania frekwencji Silesiana.
Poza tym jeszcze nie pekam jednak nie moge tak bez walki oddac Robertowi mojego (kiedyś tam dawno dawno temu zdobytego xD) pucharu ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
...
Poszla przedpłata za Szymon Szarek, Palen, Dominig.
@ Wychwa no i jak??
@ Jaaf Sas dopisany
Lista zaktualizowana
Dziękuję za wpłatę tym, którzy wpłacili i proszę o wpłatę resztę osób:d
@ Tomek Szkoda
@ Jaaf Sas dopisany
Lista zaktualizowana
Dziękuję za wpłatę tym, którzy wpłacili i proszę o wpłatę resztę osób:d
@ Tomek Szkoda