Turniej SALAMANDROWE MACKI (2k+1k)- Włocławek [27.09.2014]
Re: Turniej SALAMANDROWE MACKI (2k+1k)- Włocławek [27.09.201
to proszę zapisać 

The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Proszę zapisać Piotra i mnie [ Emp + WE ].
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Chlopaki pisac do Fenixa, na DMP 2 sklady potrafilicie skolowac to skupcie sie i teraz tez graczy ogarnijcie. Pisaliscie do Chelmzy, Torunia, Lodzi? W dzisiejszych leniwych czasach jak do kogos nie napiszesz personalnie to maja gdzies.
Z Chełmży może jechać Rafał lub Artur ale musicie do nich napisać. Ratkes i ja byśmy przyjechali ale... mam urodziny więc sami widzicie, że termin dla nas lipny
szkoda będziemy następnym razem 

Nijlor Chętnie byśmy do Ciebie wpadli ale jedziemy na koncert w dzień kiedy Ty ogarniasz turniej :/
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Będę, jeśli znajdę kogoś do pary.
edit. Gram sam 2k WoCh 1k Skav
PS. W ograniczeniach do Wochu - 3+ warda nie mogą brać tylko bohaterowie czy wszystkie postacie? Jest trochę niejasno napisane.
edit. Gram sam 2k WoCh 1k Skav
PS. W ograniczeniach do Wochu - 3+ warda nie mogą brać tylko bohaterowie czy wszystkie postacie? Jest trochę niejasno napisane.
Spytaj w temacie Macek, bo nie wiadomo rzeczywiscie o co im chodzi.
poszła rozpa
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Okej wróciłem dopiero co z pracy i ogarniam szybko - na razie doszły rozpiski (jeszcze nie sprawdzone):
krystian+filip
andrew+ziemko
pacek x2
krzychoss x 2
oraz salamandry x 3 pary
Mamy 7 par na razie.
Jeszcze pewnie Pedro
krystian+filip
andrew+ziemko
pacek x2
krzychoss x 2
oraz salamandry x 3 pary
Mamy 7 par na razie.
Jeszcze pewnie Pedro

Pasiak jeszcze x2.
dokładnie tak jak mówi Krzysiu.
Wojtek, jak najszybciej się da odezwiemy się co do składu, bo raczej nie będzie zmian- możliwe, że weźmiemy po jednej armii z naszych wysłanych rozpisek, więc nie będzie żadnych modyfikacji. na 99% będzie to HE duże+BRE małe.
Wojtek, jak najszybciej się da odezwiemy się co do składu, bo raczej nie będzie zmian- możliwe, że weźmiemy po jednej armii z naszych wysłanych rozpisek, więc nie będzie żadnych modyfikacji. na 99% będzie to HE duże+BRE małe.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Będzie mógł ktoś pożyczyć 5 maruderów konnych, lub cokolwiek na podstawce kawaleryjskiej?
@edit. już mam.
@edit. już mam.
jakie są dokładne wyniki?
Miałem wczoraj wrzucić, ale jakoś zeszło 
Oto wyniki końcowe:
...................................All DP MP
1 mucha (DE) + krychu (SKV) 48 46 3505
2 ziemko (LIZ) + andrew (DF) 36 34 1744
3 Samotny Pedro (WoCh+SKV) 35 33 224
4 Samotny pasiak (EMP+WE) 33 31 252
5. krzychoss (HE) + pacek (BRE) 32 30 95
6 dany (OK) + kuba (WoCh) 32 30 -105
7 Krystian (EMP) + filip (HE) 31 29 -232
8 heptun (WE) + przemek k. (HE) 9 7 -5473
Jeszcze raz dzięki za przybycie