Warszawa 04.10.2014 Pre-Macki Gamoni
Re: Warszawa 04.10.2014 Pre-Macki Gamoni
Dobra spróbujmy tak:
8:30-8:45 Zapisy
8:45-11:45 I bitwa
11:50-14:50 II bitwa
15:00-18:00 III bitwa
8:30-8:45 Zapisy
8:45-11:45 I bitwa
11:50-14:50 II bitwa
15:00-18:00 III bitwa
No tak Ci co będą "chwilę" później będą parowani ze sobą ale weźcie pod uwagę że jesteśmy dosyć mocno ograniczeni czasowo...
A tak w ogóle przydało by się jeszcze kilka teamów więc namówcie znajomych
A tak w ogóle przydało by się jeszcze kilka teamów więc namówcie znajomych

Niestety z powodu choroby nie mogę zagrać, więc proszę Cię Niko o skreślenie mnie i Karpia z listy uczestników.
" Niech wygra ten, kto ma więcej szczęścia w kościach!!! "
LXXVIII Liceum Ogólnokształcące
im. Marii Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej
ul. Anieli Krzywoń 3
Wchodzi się głównym wejściem i schodami na samą górę
im. Marii Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej
ul. Anieli Krzywoń 3
Wchodzi się głównym wejściem i schodami na samą górę

Dzięki wszystkim którym chciało się ruszyć cztery litery i pobawić się z nami na naszym pierwszym turnieju... Mam nadzieję że się Wam podobało i że jeżeli zdecydujemy się na organizację kolejnych imprez również wpadniecie i będziecie się dobrze bawili 
Wielkie dzięki dla Pandy za sędziowanie i dla chłopaków z Dragona za udostępnienie miejscówki
No i oczywiście gratzy dla pierwszego warriora RP za zajęcie pierwszego miejsca na pierwszym turnieju Gamoni

Wyniki podam jutro ale chyba i tak wszyscy zainteresowani wiedzą co i jak.

Wielkie dzięki dla Pandy za sędziowanie i dla chłopaków z Dragona za udostępnienie miejscówki

No i oczywiście gratzy dla pierwszego warriora RP za zajęcie pierwszego miejsca na pierwszym turnieju Gamoni

Wyniki podam jutro ale chyba i tak wszyscy zainteresowani wiedzą co i jak.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Osobiście czekam na info kiwdy zorganizujecie kolejny turniej. Bylem i widzialem śliczne blaty i wspaniałą atmosferę. Jesli tylko organizowac bedziecie singla to wpadam.choc by w roku 20015:)

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Wyniki:
1. Pierwszy Warrior Rzeczpospolitej
2. Falko & Dastor
3. Kozioł & Rafixator
4. Marian & Paździoch
5. Sociu & Quar
6. Guldur & Gośka
7. Kołata
8. Niko
9. Śmiechu
10. Kaszebe & rover
11. Mikes & Dzoooma
12. Draco
Gratulacje dla Przemcia i dzięki wszystkim za przybycie. Było zacnie i bardzo funowo
Ode mnie specjalne podziękowania dla Socia i Quara, za zapoznanie mnie z zionięciem Thorgga w bardzo spektakularny sposób
1. Pierwszy Warrior Rzeczpospolitej
2. Falko & Dastor
3. Kozioł & Rafixator
4. Marian & Paździoch
5. Sociu & Quar
6. Guldur & Gośka
7. Kołata
8. Niko
9. Śmiechu
10. Kaszebe & rover
11. Mikes & Dzoooma
12. Draco
Gratulacje dla Przemcia i dzięki wszystkim za przybycie. Było zacnie i bardzo funowo

Ode mnie specjalne podziękowania dla Socia i Quara, za zapoznanie mnie z zionięciem Thorgga w bardzo spektakularny sposób