HAHAHAHAHAHAHAHANaviedzony pisze:Dlaczego on ma mosznę na rękojeści miecza, zamiast tam, gdzie powinna być?Ten to po prostu koleś z wielkim mieczem:

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
HAHAHAHAHAHAHAHANaviedzony pisze:Dlaczego on ma mosznę na rękojeści miecza, zamiast tam, gdzie powinna być?Ten to po prostu koleś z wielkim mieczem:
Nie odpowiadam za skojarzenia patrzących. To miał być po prostu symbol Nurgla. Ale ci, którzy chcą widzieć w tym coś innego - proszę bardzoNaviedzony pisze:Dlaczego on ma mosznę na rękojeści miecza, zamiast tam, gdzie powinna być?Ten to po prostu koleś z wielkim mieczem:
To jest ukryta opcja slaaneshagervaz pisze:Nie odpowiadam za skojarzenia patrzących. To miał być po prostu symbol Nurgla. Ale ci, którzy chcą widzieć w tym coś innego - proszę bardzoNaviedzony pisze:Dlaczego on ma mosznę na rękojeści miecza, zamiast tam, gdzie powinna być?Ten to po prostu koleś z wielkim mieczem:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No cóż - zdjęcie rozjaśniłem w edytorze, żeby było wszystko widać. Ale przy następnych nie będę tak szarżował. Interesuje mnie ta uwaga o cieniach na skórze - jak je osiągnąć? Tą malowałem w następujący sposób: Kolor bazowy - na to wash (agrax earthshade lub reikland flesh chyba) - na wystające powierzchnie znów kolor bazowy.Naviedzony pisze:Prześwietlona fotka, ale to, co widać wygląda nieźle. Szczególnie paszcza i oko. Skóra prosi się o głębsze cienie.