Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Chyba nie było w Polsce takiej gwiazdy i takiego talentu jak Lewandowski....
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Czyli rozumiem że jak zwykle w klubie a nie jak zwykle w reprezentacji ?
W ogóle repra z meczu z Gibraltarem i Niemcami to inna repra niż "zwykle". Zamiast tak pytać trzeba było oglądać chłopie ;D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
no to jeszcze zwycięstwo z Anglią kiedyś tam i mokry sen kibica się spełni.
Z Anglią i ze Szwecją. Ta ostatnia zawsze stawała nam na drodze.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Na kogo? W obronie zagrał poprawnie. Przy wyprowadzaniu akcji trzymał niski poziom reszty repy. Tak po prawdzie, z takim rywalem jak Niemcy, chyba tylko Lewy potrafi przez większość meczu robić coś sensownego z piłką.Dymitr pisze:to ja tak na trzeźwo: Jodłowiec do wymiany!
Chyba sensowniej gadasz jak jesteś na bani.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2014, o 22:22 przez Dębek, łącznie zmieniany 2 razy.
Dla mnie nie, ja tam byłe mentalnie przygotowany na porażkę. Więc siedziałem spokojnie i cieszyłem się, że tak długo chłopaki się trzymają. Koszmar to zaczął się w drugiej połowie, gdy pojawiła się nadzieja na zwycięstwo, wtedy zaczęła się nerwówka, rzucanie przekleństwami i obgryzanie paznokci, uspokoiłem się dopiero po drugiej bramce.kangur022 pisze:Ten mecz byl koszmarem przez pierwsza polowe
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
A ja się nie uspokoiłem aż do końca. PięknieTullaris pisze:Dla mnie nie, ja tam byłe mentalnie przygotowany na porażkę. Więc siedziałem spokojnie i cieszyłem się, że tak długo chłopaki się trzymają. Koszmar to zaczął się w drugiej połowie, gdy pojawiła się nadzieja na zwycięstwo, wtedy zaczęła się nerwówka, rzucanie przekleństwami i obgryzanie paznokci, uspokoiłem się dopiero po drugiej bramce.kangur022 pisze:Ten mecz byl koszmarem przez pierwsza polowe
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
A tak w ogóle to jest to chyba pierwsza porażka Niemiec w eliminacjach od jakiś 7 lat???.
Jodłowiec niech tylko będzie za odbiór odpowiedzialny, rozgrywał słabo...
Wawrzyniak i Szukała, zwłaszcza w pierwszej połowie robili spore dziury w obronie, lepiej zgrani lub w pełnym składzie Niemcy by nas rozstrzelali.
Pozytywnie mega Glik(ale w pierwszej połowie też zrobił kosmiczny błąd w kryciu), Lewy, Milik, Krychowiak. Mila wejście smoka. I Szczęsny, którego nie trawię, dzisiaj był ścianą nie do przejścia, przy czym miał sporo szczęścia
Wawrzyniak i Szukała, zwłaszcza w pierwszej połowie robili spore dziury w obronie, lepiej zgrani lub w pełnym składzie Niemcy by nas rozstrzelali.
Pozytywnie mega Glik(ale w pierwszej połowie też zrobił kosmiczny błąd w kryciu), Lewy, Milik, Krychowiak. Mila wejście smoka. I Szczęsny, którego nie trawię, dzisiaj był ścianą nie do przejścia, przy czym miał sporo szczęścia
Dokładnie. Tutaj nie miało być pieknej piłki, tylko siłowa brutalna kopanina, a zaliczył chyba najwięcej fauli bez żółtej kartkiDębek pisze:Na kogo? W obronie zagrał poprawnie. Przy wyprowadzaniu akcji trzymał niski poziom reszty repy. Tak po prawdzie, z takim rywalem jak Niemcy, chyba tylko Lewy potrafi przez większość meczu robić coś sensownego z piłką.Dymitr pisze:to ja tak na trzeźwo: Jodłowiec do wymiany!
Chyba sensowniej gadasz jak jesteś na bani.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."