Ej ! Tak nie wolno!Dymitr pisze:mi się nie wypada zakładać, ale Durin nie wiedział, że Maryś planuje nie grać Ogrami na tym masterze

Ej ! Tak nie wolno!Dymitr pisze:mi się nie wypada zakładać, ale Durin nie wiedział, że Maryś planuje nie grać Ogrami na tym masterze
+1, nasrane tych linijek.Remo pisze:Widzę, że mój wybór formatu Euro wywołał poruszenie.![]()
Wolę Euro (co nie znaczy że jestem jego zwolennikiem) od formatu 1600 gdyż-ponieważ ma stosunkowo mniej ograniczeń. Proste.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja wychodziłem zjeść przed lokal, to wystarczy, czy trzeba odejść jakoś specjalnie dalej ?Heretic pisze:Odbyłem wczoraj rozmowe z właścicielką goblina. Była wysoce niepocieszona tym, że gracze przywożą ze sobą picie i jedzenie i spożywają je w lokalu. To niedopuszczalne, bo to restauracja. Zwracałem na to wcześniej uwagę, a ostatnio starałem się przymknąć oko. Kierownuctwo Goblina jednak nie ma takiego zamiaru. Pamiętajcie o tym.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.