![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hmm co musisz zrobić? Przestań się użalać jak ktoś Cie skrytuje i przyjmij do siebie to, że nie każdy będzie Cię chwalił. Albo strzela foch jak w swoim temacie na GV.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Oczywiście, że się nie zgadzam. Nie o to chodzi w galeriach, żeby głaskach po główkach. To nie rozwija. Tak na prawdę z propsów nic nie ma poza rozwalonym na wierzch ego*Kacpi 1998 pisze:Taktyka kacpiego-wrzucić słabsze modele by zwiększyć oglądalność![]()
Osobiście uważam, że powinno się wrzucać wszystkie swoje prace bo np. jak Noki napisze, że malował na szybko to komentarze nie powinny być w stylu "ale słabo" ale np. "ja malując na szybko bym tak niebumiał", "nie domalowałeś czegoś" albo "następnym razem jak będziesz robił speedpainting zrób tak", myślę, że większość się ze mną zgodzi
Wydaje Ci sieczasem po prostu nie rozumiem niektórych ludzi ale moze mi sie wydaje
Rzeczywiscie to jest mega miarodajneCmon ocenia mnie ciuuuut wyżej
Pomijając ostatnie zdanie, podpisuję się obiema łapami.InkubPendragon pisze:Noki, jak dla mnie to wszystkie Twoje ostatnie prace zaczynaja cierpiec na syndrom glutowatosci. Nie tedy droga. Taka zapackana krew i sluz wyglada fajnie, jak podkresla calosc figurki, sa wisienka na torcie, a nie jest jej głównym elementem. Widoczne jest to zwłaszcza na tym nurglu rycerzu z mackami. Nie mowiac o tym, ze elementy metaliczne na nim sa zrobione bardzo kiepsko, wygladaja jak ledwo tkniety warstwa farby cieniowany podklad.
Warto pamiętać że skakanie po głowie, typu "do zmycia" też średnio rozwijaRasti pisze:Nie o to chodzi w galeriach, żeby głaskach po główkach. To nie rozwija.