Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
Re: Problemy początkującego
Era cowboyow napewno
Ale jak wlozysz 2 GD demony to tak naprawde nic wiecej nie wciszniesz
Chociaz juz myslalem o 2x Thister
Ale jak wlozysz 2 GD demony to tak naprawde nic wiecej nie wciszniesz
Chociaz juz myslalem o 2x Thister
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
2x KoS i biegnę. Zostaje jeszcze pół rozpy na inne zabawki.
Efekt jest z samego rzutu.
A ja wrzucę też tutaj - z Warseera, nie wiem na ile wiarygodne:
A ja wrzucę też tutaj - z Warseera, nie wiem na ile wiarygodne:
Attention everyone! I missed another piece of information from the WD editorial that will make Chaos Players rejoice!
Jes Bickham mentions that in the Glottkin book there's rules for summoning Daemons. You read that right, you can now summon daemons!
HOWEVER this seems to be limited to Chaos Sorcerers, yet I don't know whether these include wizards from DoC and BoC as well.
Also we get a full-blown combined list as it seems, with most likely all options available. BoC, DoC and WoC are officially "combined" now.
Cheers!
-
- "Nie jestem powergamerem"
Guo z nurglem i 2xGreater czy Wrona Tzeentch/metal, lesser+exalted ?
Założenie jest takie że ma punktować.
Założenie jest takie że ma punktować.
Czy Deamony z Portalglypha po wyjsciu z Niego mogą Szarżować?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Herlak na steedzie z biczem 2xfurie i screamery
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin ty żartujesz? Co to ma niby robić? Po za lataniem jak komary koło tego WoCh? No i cory gdzie? Pożycz mi lepiej hero na DM, rydwan zwykły i ten gore
@Trit
Wątpię, żeby ktoś w magię poszedł w ogóle, 1 lvl wystarczy. 2 Snajperek i tak nie zbije, więc jedna na turę powinna wchodzić. Reszta to kości. A tzeentch czemu? Jak nie wylosuję bramy lub bolca to będzie słabo. Ale w sumie można się bezczelnie z metalem ustawić na woch, a do tego np putridy na kontrę to już brzmi jak plan. Wchodzą też 4 bestie, ale putridy chyba lepsze bo 6 siły. Co myślicie?
@Trit
Wątpię, żeby ktoś w magię poszedł w ogóle, 1 lvl wystarczy. 2 Snajperek i tak nie zbije, więc jedna na turę powinna wchodzić. Reszta to kości. A tzeentch czemu? Jak nie wylosuję bramy lub bolca to będzie słabo. Ale w sumie można się bezczelnie z metalem ustawić na woch, a do tego np putridy na kontrę to już brzmi jak plan. Wchodzą też 4 bestie, ale putridy chyba lepsze bo 6 siły. Co myślicie?
Ostatnio zmieniony 5 lis 2014, o 10:51 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Bestie sa twardsze i maja stompy a kingi maja otwieracz do puszek. Skad mysl ze bedzie sam woch, co z reszta armii? W mojej rozpie masz 3 czary tzee wiec nawet zwykle pestki bola wiekszosc armii (na te ptk) a na brame masz spore szanse. No i brama wygrywa Ci gre jak wejdzie
Bo Woch na ten format gniecie jajca do suchości Chyba wezmę faktycznie lore tzeenetcha i bestie. Większa uniwersalność i ciężej wybić. A jak będę miał farta może nawet puszkę otworzą. Aha można brać spec herosów
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
bestie są genialne na woch - ostatnio miałem sytuację, że zaszarżowałem bestią na unit 20 warriorów bez fcg, wbiłem 3 poisony i stompę, jedną ranę wysavowali, mi nie wbił rany bo nie trafił/nie zranił/zregenerowałem. Potem nie zdał liderki i zagoniłem statystycznie klocek z 2 atakami, większym WS i S4 wykonuje na jedną bestię 9 ataków, z czego 4-5 trafia, z czego 1-2 ranią z czego jest mniej niż jedna rana niewysavowana
Z drugiej strony stołu oddział plagusów wklepał klocek chosenów z bohaterami, tylko dlatego, że bestie doszarżowały i naklepały trochę ran
Z drugiej strony stołu oddział plagusów wklepał klocek chosenów z bohaterami, tylko dlatego, że bestie doszarżowały i naklepały trochę ran