Do dwarfów jak i dochu którego już praktycznie nie pokazuję najbardziej się starałem. Śmiem twierdzić że mój doch jest pomaziany najlepiej ze wszystkich mych armii a potem są Vc'ki... nawet przy zombi się starałem. Myślę że woch nie podoba wam się głównie ze względu na kolorystykę jak że większość modeli to ''szary metal''... taka wizja mi się podoba a metale zawsze drybushem malowałem choć nie zmienia tu faktu że metale przy wochu robię tak : bardzo ciemny szary, ciemny metal, wash, ciemny metal i jasny metal krawedzie.
Fakt kuleją u mnie głównie metale a przede wszystkim złoty odcień. Ostatni praktycznie przed wochem nic nie mało metali - paczajcie mój doch czy krasie które miały tylko srebro bo złoto to coś strasznego dla mnie ;p . Jako że woch jest w takiej kolorystyce... no to wygląda tak jak wygląda.
Oto foty dochu robione najlepiej jak umiem - stare ich foty są ciulowe bo miałem słaby aparat. :

Dla poprawienia mej sytuacji powiem że :
Kończę robić crypty, heksy i zaczynam malować powiedzmy na TT+ herosa - chcę użyć całości mego skilla.