Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Re: Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry, Skaveny

Post autor: Fuxiorr »

Zawsze malowałem na TT i maluję... czasem na lepszy czasem na gorszy stołowy poziom...
Do dwarfów jak i dochu którego już praktycznie nie pokazuję najbardziej się starałem. Śmiem twierdzić że mój doch jest pomaziany najlepiej ze wszystkich mych armii a potem są Vc'ki... nawet przy zombi się starałem. Myślę że woch nie podoba wam się głównie ze względu na kolorystykę jak że większość modeli to ''szary metal''... taka wizja mi się podoba a metale zawsze drybushem malowałem choć nie zmienia tu faktu że metale przy wochu robię tak : bardzo ciemny szary, ciemny metal, wash, ciemny metal i jasny metal krawedzie.
Fakt kuleją u mnie głównie metale a przede wszystkim złoty odcień. Ostatni praktycznie przed wochem nic nie mało metali - paczajcie mój doch czy krasie które miały tylko srebro bo złoto to coś strasznego dla mnie ;p . Jako że woch jest w takiej kolorystyce... no to wygląda tak jak wygląda.
Oto foty dochu robione najlepiej jak umiem - stare ich foty są ciulowe bo miałem słaby aparat. :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dla poprawienia mej sytuacji powiem że :
Kończę robić crypty, heksy i zaczynam malować powiedzmy na TT+ herosa - chcę użyć całości mego skilla.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

próbuj malować na 110% bo armię do gry już masz więc nic cię nie goni a drybrush do profesjonalnych technik nie należy :wink:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Crypty + heksy + wczesny wip vlada
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

nateszcie coś innego niż szary drybrush :P

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

No to lecim... Vlad nadal jest wipem
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Nad metalikami bym tylko popracowałbo reszta jest imponująca :wink:
Hmm a te wszystkie modele chaosu to też był wip ? Bo wyglądały gorzej od niego :)

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Jeśli to nadal wip to popraw to niebieskie coś.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kacpi 1998 pisze:Nad metalikami bym tylko popracowałbo reszta jest imponująca :wink:
Hmm a te wszystkie modele chaosu to też był wip ? Bo wyglądały gorzej od niego :)
Metaliki wip :D
Chaos był na Ładny gejmerowy tt z przebłyskami tt+ :)
Vlad ma być na większy lv - jak coś mi się bardzo podoba i chce by się wyróżniało w tłumie to maziam chyba lepiej ;p
Zastanawiam się czy robić na zbrojce otarcia/zadrapania... troszkę się boje że mogę zjepać tą zbrojke wtedy ;p
Cookie Monster pisze:Jeśli to nadal wip to popraw to niebieskie coś.
To niebieskie wip :D

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Za ostre przejścia na twarzy a reszta ładna, jak malowałeś pancerz, jakie kolory ? Chyba to skopiuję na jakimś bohaterze chd =P~
ps napiszcie mu coś miłego bo przez następny miesiąc będziemy oglądać modele malowane drybruszem :wink:

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

I niebieski wygląda tak samo słabo jak przedtem;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kacpi 1998 pisze:Za ostre przejścia na twarzy a reszta ładna, jak malowałeś pancerz, jakie kolory ? Chyba to skopiuję na jakimś bohaterze chd =P~
ps napiszcie mu coś miłego bo przez następny miesiąc będziemy oglądać modele malowane drybruszem :wink:
zaraz wysle ci na pmke przepis.
Cookie Monster pisze:I niebieski wygląda tak samo słabo jak przedtem;p
Na żywo widać różnice :{

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Fux, nurglowe potworki podobają mi się zajebiście, szczególnie te pęknięte ropienie :3
Za to nie podchodzą mi metaliki u wąpierza i te wszystkie eteryczne fragmenty u hexów. Spróbuj je jakoś rozjaśnić lub coś w tym stylu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

No to tak... ekhm... wracam do krasi a to mała zapowiedz co będę w najbliższym czasie malował/dokańczał
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Wojo longi i lord pakier z obstawą... podstawka,trey i jego toporek nie są skończone
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Skleiłem też sb. nowe żyrki.. są strasznie małe :D
Obrazek
PS: można zauważyć nowość... jest złoto :D
Czekam na jakiekolwiek komentarze :p... foty jak zawsze epickie :wink:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Rozumiem, że idziesz w ilość, Fux, ale ten sztandar z przodu jest po prostu... okropny :wink: .

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Wzorek czy malowanie? Wiem że to i to jest słabe ;p

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Post autor: ShadorVD »

Wzorek jest fuj :(

Wyslano z Tapatalk, sorry za ew. literowki.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Wzorek koszmarny jest. Poza tym mam wrażenie, że to mają być krasie do Twojej armii... WOCH. Malowanie identyczne.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

nie zgodzę się.. faktycznie wariorzy na szybko ale to przez ich stan jaki dostałem... ale nie uważam że są brzydko pomalowani - poza sztandarowym cosiem i brazami bo faktycznie mogłem się bardziej postarać...
Przy lodziszu klpeczu faktycznie... bardziej się starałem.. choć w sumie srbrny zjepalem jak zawsze;p

ODPOWIEDZ