Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Dokałdanie :lol2: a za nimi dzielni Rohmirowie, Sir Malal syn Theodena z Wrocławia (koło rochanu), Sir D-Wens Przewrotny z Rebeliowa, Sir SithSetra, (zły brat bliźniaka malala) i Sir TruePunk słynny ekstremista z Silesji :lol2:

Już czychają aby runąć na armię modów z BP czyli czarnej wieży mordoru, ale nie śpiace oko moda Tomasha juz czycha aby niesamowitą ilościa banów zasiać panike w sercach dzielnych wojowników dobra, i aby zapanować nad całą SródPolską 8) :lol2:

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Skaven pisze:Dokałdanie :lol2: a za nimi dzielni Rohmirowie, Sir Malal syn Theodena z Wrocławia (koło rochanu), Sir D-Wens Przewrotny z Rebeliowa, Sir SithSetra, (zły brat bliźniaka malala) i Sir TruePunk słynny ekstremista z Silesji :lol2:
No ja przepraszam, ale ta ekipa to mi bardziej pasuje na dzikich lokatorów Morii niż na Rohirrimów. :roll:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

moda Tomasha
chyba admina
;)

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

No ja przepraszam, ale ta ekipa to mi bardziej pasuje na dzikich lokatorów Morii niż na Rohirrimów
No nie wiem czy Shino bedzie zadowolony... :lol2:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Nie przepraszam to najczystsze istoty które nawet smarowania masłem nie zaznały( wiecie o co chodzi ;) )

A w WP ze złem walczyli rohmirowie których było nie wielu, czytaj my, przeciw zastępom Saurona których jest wielu więcej, czytaj modów, mamy nikłe szanse na wygrną, ale przecież o chwałę tu chodzi

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Człowiek wraca na lekkim kacu a tu radosna twórczość na temat WP... :o

Gdyby nie to, że by mnie za to zbanował każdy admin po kolei i to dożywotnio, to zamieściłabym tu mój poemat traktujący o, hmmm, dalszych przygodach drużyny pierścienia ;)
[Prawdziwy kunszt niczym XIII Księga Pana Tadeusza :P]

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

zamieszczaj smialo. mysle ze wspolnymi silami damy rade Cie obronic przed neiszczsnym losem i pazurami zlych adminow.

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Ostrzegam przed publikacją profanacji WP! Mam stos chrustu i zapałki i nie zawaham się ich użyć! Obrazek
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze:zamieszczaj smialo. mysle ze wspolnymi silami damy rade Cie obronic przed neiszczsnym losem i pazurami zlych adminow.
Ja sama jestem moderator, muszę świecić przykładem!
Poza tym jesteś za młody, by czytać takie rzeczy :P

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Skavenblight pisze:Człowiek wraca na lekkim kacu a tu radosna twórczość na temat WP... :o

Gdyby nie to, że by mnie za to zbanował każdy admin po kolei i to dożywotnio, to zamieściłabym tu mój poemat traktujący o, hmmm, dalszych przygodach drużyny pierścienia ;)
Wal, najwyżej nowe konto założysz :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

TomCio pisze:
Skavenblight pisze:Człowiek wraca na lekkim kacu a tu radosna twórczość na temat WP... :o

Wal, najwyżej nowe konto założysz :wink: .
Za dużo mam do stracenia ;)

Wybiera się ktoś na Falkon? Będzie turniej Mordheim to będę :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Skaven pisze:W związku z licznymi banami itd, mała piosenka dla Tomasha z dedykacja od zbanowanych a dokładniej od Malala :D (żeby później nie było, ja od tego ręce umywam, jak chcesz to sobie wytnij to z mojego postu, ale resztę zostaw bo pod reszta sie podpisuję)
http://pl.youtube.com/watch?v=ytjZcj8KQT4
:twisted:
:lol:
Mooooc!
Piękne, podoba mi się :D
Skaven pisze:I ja pewnie też dostane wychowawczego bana, bo czemu by nie, admin wszystko moze, a skoro admin mówi ze cos jest czarne albo białe to takie to jest i każdy kto sie z tym nie zgadza dostanie bana, a jeżeli ktoś wygra z min bitwę albo nie daj Boze go obrazi to ban 4 ever.
Przez chwilę miałem nawet zamiar wyprowadzić Cię z błędu i punkt po punkcie udowodnić i pokazać (razem z cytatami z forum moderatorów) jak diablo się mylisz, ale szkoda czasu mojego i innych czytających ten temat.
BTW, nie założyłem nigdy bana komukolwiek, z kim grałem.
Skaven pisze:Tomash, adminowanie forum nie polega tylko i wyłacznie na banowaniu ludzi, gdybyś wiedział to mozna sobie poradzić normalnie a nie pokazując ile ja to mam władzy i każdemu wlepie bana który obraża mnie albo moich znajomych. Takie jest moje zdanie i tego bę.dę się trzymał.
A tak poza tym no offence :wink:
Uwierz mi, że jestem najbardziej miękkim i układnym z osób udzielających się na forum moderatorów. Każdy z tych, którzy zebrali bana, otrzymywali wcześniej co najmniej dwa ostrzeżenia z prośbą o ogarnięcie się i pohamowanie z podobnymi wyskokami.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

PS. Skavenblight, dawaj na priva :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:PS. Skavenblight, dawaj na priva :D
Jak przepiszę te 5 stron na kompa to jak najbardziej ;)

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Tomash pisze:Wystarczy wygooglać "Pan Tadeusz 13 księga". Łatwiej, szybciej i bez narażania się na złamanie regulaminu ;)
:roll:

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Hehe, sprytnie :>

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Skavenblight pisze:
Siasek pisze:zamieszczaj smialo. mysle ze wspolnymi silami damy rade Cie obronic przed neiszczsnym losem i pazurami zlych adminow.
Ja sama jestem moderator, muszę świecić przykładem!
Poza tym jesteś za młody, by czytać takie rzeczy :P
ach, te 4 lata roznicy ;]
kobieto!

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

W takim wieku to jest duża różnica :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Zablokowany