Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dokałdanie a za nimi dzielni Rohmirowie, Sir Malal syn Theodena z Wrocławia (koło rochanu), Sir D-Wens Przewrotny z Rebeliowa, Sir SithSetra, (zły brat bliźniaka malala) i Sir TruePunk słynny ekstremista z Silesji
Już czychają aby runąć na armię modów z BP czyli czarnej wieży mordoru, ale nie śpiace oko moda Tomasha juz czycha aby niesamowitą ilościa banów zasiać panike w sercach dzielnych wojowników dobra, i aby zapanować nad całą SródPolską
Już czychają aby runąć na armię modów z BP czyli czarnej wieży mordoru, ale nie śpiace oko moda Tomasha juz czycha aby niesamowitą ilościa banów zasiać panike w sercach dzielnych wojowników dobra, i aby zapanować nad całą SródPolską
- Tiger Brown
- Kradziej
No ja przepraszam, ale ta ekipa to mi bardziej pasuje na dzikich lokatorów Morii niż na Rohirrimów.Skaven pisze:Dokałdanie a za nimi dzielni Rohmirowie, Sir Malal syn Theodena z Wrocławia (koło rochanu), Sir D-Wens Przewrotny z Rebeliowa, Sir SithSetra, (zły brat bliźniaka malala) i Sir TruePunk słynny ekstremista z Silesji
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
No nie wiem czy Shino bedzie zadowolony...No ja przepraszam, ale ta ekipa to mi bardziej pasuje na dzikich lokatorów Morii niż na Rohirrimów
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Nie przepraszam to najczystsze istoty które nawet smarowania masłem nie zaznały( wiecie o co chodzi )
A w WP ze złem walczyli rohmirowie których było nie wielu, czytaj my, przeciw zastępom Saurona których jest wielu więcej, czytaj modów, mamy nikłe szanse na wygrną, ale przecież o chwałę tu chodzi
A w WP ze złem walczyli rohmirowie których było nie wielu, czytaj my, przeciw zastępom Saurona których jest wielu więcej, czytaj modów, mamy nikłe szanse na wygrną, ale przecież o chwałę tu chodzi
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Człowiek wraca na lekkim kacu a tu radosna twórczość na temat WP...
Gdyby nie to, że by mnie za to zbanował każdy admin po kolei i to dożywotnio, to zamieściłabym tu mój poemat traktujący o, hmmm, dalszych przygodach drużyny pierścienia
[Prawdziwy kunszt niczym XIII Księga Pana Tadeusza ]
Gdyby nie to, że by mnie za to zbanował każdy admin po kolei i to dożywotnio, to zamieściłabym tu mój poemat traktujący o, hmmm, dalszych przygodach drużyny pierścienia
zamieszczaj smialo. mysle ze wspolnymi silami damy rade Cie obronic przed neiszczsnym losem i pazurami zlych adminow.
- Tiger Brown
- Kradziej
Ostrzegam przed publikacją profanacji WP! Mam stos chrustu i zapałki i nie zawaham się ich użyć!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wal, najwyżej nowe konto założysz .Skavenblight pisze:Człowiek wraca na lekkim kacu a tu radosna twórczość na temat WP...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Za dużo mam do straceniaTomCio pisze:Wal, najwyżej nowe konto założysz .Skavenblight pisze:Człowiek wraca na lekkim kacu a tu radosna twórczość na temat WP...
Wybiera się ktoś na Falkon? Będzie turniej Mordheim to będę
Skaven pisze:W związku z licznymi banami itd, mała piosenka dla Tomasha z dedykacja od zbanowanych a dokładniej od Malala (żeby później nie było, ja od tego ręce umywam, jak chcesz to sobie wytnij to z mojego postu, ale resztę zostaw bo pod reszta sie podpisuję)
http://pl.youtube.com/watch?v=ytjZcj8KQT4
Mooooc!
Piękne, podoba mi się
Przez chwilę miałem nawet zamiar wyprowadzić Cię z błędu i punkt po punkcie udowodnić i pokazać (razem z cytatami z forum moderatorów) jak diablo się mylisz, ale szkoda czasu mojego i innych czytających ten temat.Skaven pisze:I ja pewnie też dostane wychowawczego bana, bo czemu by nie, admin wszystko moze, a skoro admin mówi ze cos jest czarne albo białe to takie to jest i każdy kto sie z tym nie zgadza dostanie bana, a jeżeli ktoś wygra z min bitwę albo nie daj Boze go obrazi to ban 4 ever.
BTW, nie założyłem nigdy bana komukolwiek, z kim grałem.
Uwierz mi, że jestem najbardziej miękkim i układnym z osób udzielających się na forum moderatorów. Każdy z tych, którzy zebrali bana, otrzymywali wcześniej co najmniej dwa ostrzeżenia z prośbą o ogarnięcie się i pohamowanie z podobnymi wyskokami.Skaven pisze:Tomash, adminowanie forum nie polega tylko i wyłacznie na banowaniu ludzi, gdybyś wiedział to mozna sobie poradzić normalnie a nie pokazując ile ja to mam władzy i każdemu wlepie bana który obraża mnie albo moich znajomych. Takie jest moje zdanie i tego bę.dę się trzymał.
A tak poza tym no offence
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
PS. Skavenblight, dawaj na priva
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ach, te 4 lata roznicy ;]Skavenblight pisze:Ja sama jestem moderator, muszę świecić przykładem!Siasek pisze:zamieszczaj smialo. mysle ze wspolnymi silami damy rade Cie obronic przed neiszczsnym losem i pazurami zlych adminow.
Poza tym jesteś za młody, by czytać takie rzeczy
kobieto!
W takim wieku to jest duża różnica
Koniec tych bezeceństw!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=6138
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=6138