![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014
Re: Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014
No cóż ja wstępnie zgłosiłem się jako trzydziesty a teraz jestem drugi poza listą... Też chciałbym wiedzieć czy zagram, bo już od dawna planowałem ten wyjazd ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
No trochę żal wszystkich tych którzy nie będą mogli zagrać bo spieprzyli kwestie wysłania rozpiski po prostu i mam nadzieję że jednak ekipa z Maraudera ogarnie jeszcze jakoś jeden czy dwa stoły chociażby zamiast robić dwa czy trzy wydzielone sektorki do grania zrobią jeden duży żeby wcisnąć coś dodatkowo.stave pisze:Tak wam tylko napisze, że osoby na 100% będą posiadać miejsce jak dostarcza rozpiskę - będą na Liście pewniaków. Samą rozpe do 18 listopada możecie sobie zmieniać to nie problem.
wygląda na to że to prezent dla nas, bo pierwszym oczekującym jest nasz czwarty z samochoduJanus pisze:To mam dla Was prezent[of course dla listy rezerwowej], mnie niestety nie będzie, nie dam rady pojechać. Pzdr i miłego grania
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dobrze gadaLazur pisze:Tak żal bo imo osoby wstepnie zgloszone powinny miec mimo wszystko pierwszenstwo.
Oczywiscie te ktore wysla rozpiski
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
co się zgadza to się zgadza, po co była lista zgłoszonych, jeżeli teraz ci zgłoszeni nie zagrają; trzeba było do 18 trzymać listę, kto się nie zgłosił zgodnie z regulaminem to zjazd na rezerwę, a tak się coś pospieszyliście chyba...Lazur pisze:Tak żal bo imo osoby wstepnie zgloszone powinny miec mimo wszystko pierwszenstwo.
Oczywiscie te ktore wysla rozpiski
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Sorry, ale totalnie tego nie kumam.
Jestem na pierwszej liście, ale na drugiej nie (tak, nie wysłałem rozpiski). Mam szansę na grę? Mam wysłać tę rozpę? OCB?
Jestem na pierwszej liście, ale na drugiej nie (tak, nie wysłałem rozpiski). Mam szansę na grę? Mam wysłać tę rozpę? OCB?
ano tak było od pierwszych MŁ i nic w kwestii zgłoszeń się nie zmieniło. Lista wstępnie zgłoszonych to lista osób które wstępnie chcą grac, ale tak na prawdę rozpiska daje 100% pewność. To oznacza, że każdy nawet jak go nie ma na liście może podesłać rozpę i może ją zmieniać do 18 jak chce. Czemu tak? ano tez już pisałem, że ludzie potrafią rezygnować bez informowania nas, nie odbierają mieli czy telefonów itd itd,nikt z tym nie miał problemów a tutaj mamy juz III ed. na tych samych zasadach więc??
Co do zgłoszeń z rozpami,:
Reszka i Me_gusta graja tak samo jak Bless więc spokojnie.
Tak Bobson, możesz wysyłać Rozpe - jeszcze jeden stół się znajdzie.
Ogólnie mamy 46 miejsc i więcej już nie będzie czyli w chwili obecnej jest jeszcze 1 miejsce wolne
Urban upgrade zrobi pierwszego posta, że by sie wszystko wyklarowało.
Co do zgłoszeń z rozpami,:
Reszka i Me_gusta graja tak samo jak Bless więc spokojnie.
Tak Bobson, możesz wysyłać Rozpe - jeszcze jeden stół się znajdzie.
Ogólnie mamy 46 miejsc i więcej już nie będzie czyli w chwili obecnej jest jeszcze 1 miejsce wolne
Urban upgrade zrobi pierwszego posta, że by sie wszystko wyklarowało.
![Obrazek](http://www.stagraf.pl/mar.gif)
Posiadamy pełną ofertę GW, Italeri, Excel, Wamod i Magnesy.eu
Adres cennika: http://stagraf.pl/cennik/cen.21.06.14.xls
http://www.facebook.com/KGBMarauder
http://www.facebook.com/StagrafStudio
Proponuję wrzucić ten zapis przed 18 XI do posta organizacyjnego, żeby nie było poprawiania rozpisek na samym turnieju.Urban pisze:lecimy normalne euro, 25%, brak lora, dopuszczone nowe modele(...)
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Danrakh pisze:Proponuję wrzucić ten zapis przed 18 XI do posta organizacyjnego, żeby nie było poprawiania rozpisek na samym turnieju.Urban pisze:lecimy normalne euro, 25%, brak lora, dopuszczone nowe modele(...)
Naprawde dalej chcecie grać i ogrywać się na stare, nudne EURO?
Szczerze mówiać liczę na to że do 18.11 jednakże zrobicie UPa i dodacie 50% hero....
Co do UL i LoU - zgadzam się trzeba to jeszcze potestować by dopuścić ale 50 % lordów nie zmienia tej gry w inną tylko ją upgrade'uje.
EDIT: skoro dopuszczacie nowe modele to naprawde możecie zmienić sloty hero na 50%