Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Re: Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014

Post autor: Me_gusta »

No cóż ja wstępnie zgłosiłem się jako trzydziesty a teraz jestem drugi poza listą... Też chciałbym wiedzieć czy zagram, bo już od dawna planowałem ten wyjazd :(

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

30sty też jesteś - jesteś 2 razy na liście.

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

Pytanie o Blessa. Fakt że nie wysłał jeszcze rozpiski ale zgłosiliśmy się bardzo wcześnie. Bless jest zarobiony, ale bankowo będzie - jeśli będzie miejsce dla niego. Co z takim tematem?
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Mega obłożony ten turniej! Koniki sprzedaja wejściówki :) Łódź stolicą polskiego battla :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

stave pisze:Tak wam tylko napisze, że osoby na 100% będą posiadać miejsce jak dostarcza rozpiskę - będą na Liście pewniaków. Samą rozpe do 18 listopada możecie sobie zmieniać to nie problem.
No trochę żal wszystkich tych którzy nie będą mogli zagrać bo spieprzyli kwestie wysłania rozpiski po prostu i mam nadzieję że jednak ekipa z Maraudera ogarnie jeszcze jakoś jeden czy dwa stoły chociażby zamiast robić dwa czy trzy wydzielone sektorki do grania zrobią jeden duży żeby wcisnąć coś dodatkowo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Tak żal bo imo osoby wstepnie zgloszone powinny miec mimo wszystko pierwszenstwo.
Oczywiscie te ktore wysla rozpiski
Obrazek

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

To mam dla Was prezent[of course dla listy rezerwowej], mnie niestety nie będzie, nie dam rady pojechać. Pzdr i miłego grania
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Janus pisze:To mam dla Was prezent[of course dla listy rezerwowej], mnie niestety nie będzie, nie dam rady pojechać. Pzdr i miłego grania
I zawaliłeś sprawę. Było wystawić aukcję na allegro i czekać na kasę :)

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

Janus pisze:To mam dla Was prezent[of course dla listy rezerwowej], mnie niestety nie będzie, nie dam rady pojechać. Pzdr i miłego grania
wygląda na to że to prezent dla nas, bo pierwszym oczekującym jest nasz czwarty z samochodu :)
Lazur pisze:Tak żal bo imo osoby wstepnie zgloszone powinny miec mimo wszystko pierwszenstwo.
dobrze gada =D> =D> po coś chyba była ta lista zgłoszonych, i termin nadsyłania rozpisek do 18tego...

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

Lazur pisze:Tak żal bo imo osoby wstepnie zgloszone powinny miec mimo wszystko pierwszenstwo.
co się zgadza to się zgadza, po co była lista zgłoszonych, jeżeli teraz ci zgłoszeni nie zagrają; trzeba było do 18 trzymać listę, kto się nie zgłosił zgodnie z regulaminem to zjazd na rezerwę, a tak się coś pospieszyliście chyba... [-X
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Sorry, ale totalnie tego nie kumam.
Jestem na pierwszej liście, ale na drugiej nie (tak, nie wysłałem rozpiski). Mam szansę na grę? Mam wysłać tę rozpę? OCB?

stave
Wałkarz

Post autor: stave »

ano tak było od pierwszych MŁ i nic w kwestii zgłoszeń się nie zmieniło. Lista wstępnie zgłoszonych to lista osób które wstępnie chcą grac, ale tak na prawdę rozpiska daje 100% pewność. To oznacza, że każdy nawet jak go nie ma na liście może podesłać rozpę i może ją zmieniać do 18 jak chce. Czemu tak? ano tez już pisałem, że ludzie potrafią rezygnować bez informowania nas, nie odbierają mieli czy telefonów itd itd,nikt z tym nie miał problemów a tutaj mamy juz III ed. na tych samych zasadach więc??

Co do zgłoszeń z rozpami,:

Reszka i Me_gusta graja tak samo jak Bless więc spokojnie.

Tak Bobson, możesz wysyłać Rozpe - jeszcze jeden stół się znajdzie.

Ogólnie mamy 46 miejsc i więcej już nie będzie czyli w chwili obecnej jest jeszcze 1 miejsce wolne

Urban upgrade zrobi pierwszego posta, że by sie wszystko wyklarowało.
Obrazek
Posiadamy pełną ofertę GW, Italeri, Excel, Wamod i Magnesy.eu
Adres cennika: http://stagraf.pl/cennik/cen.21.06.14.xls
http://www.facebook.com/KGBMarauder
http://www.facebook.com/StagrafStudio

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Boguś wyślij rozpę i gramy :) Wielkie =D> dla organizatorów za dodatkowe miejsca. Szykuje się epicki turniej
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Dawać podsumowanie armii.
No chyba że odrazu przy zgłoszonych wpiszecie armie.

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Wrzuciłem UP z rozpami które doszły na dany moment, tak to wygląda liczbowo

DE 7
VC 5
WE 5
EMP 5
OK 5
DF 5
O&G 4
WoCH 3
TK 2
HE 2
DoCH 2
BRE 1

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

Urban pisze:lecimy normalne euro, 25%, brak lora, dopuszczone nowe modele(...)
Proponuję wrzucić ten zapis przed 18 XI do posta organizacyjnego, żeby nie było poprawiania rozpisek na samym turnieju.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Ja z powodów geograficznych (będę 400km od Łodzi) jednak nie dam rady zagrać :( . Możecie mnie skreślić i zwolnić miejsce.

Maciek

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Kolejny up i kolejne osoby dopisane :wink: Mimo to rezerwa się nieco kurczy już. Pierwsze zmiany armii oraz Dębek z Kołatą ratujący honor dwóch armii

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Danrakh pisze:
Urban pisze:lecimy normalne euro, 25%, brak lora, dopuszczone nowe modele(...)
Proponuję wrzucić ten zapis przed 18 XI do posta organizacyjnego, żeby nie było poprawiania rozpisek na samym turnieju.

Naprawde dalej chcecie grać i ogrywać się na stare, nudne EURO?

Szczerze mówiać liczę na to że do 18.11 jednakże zrobicie UPa i dodacie 50% hero....
Co do UL i LoU - zgadzam się trzeba to jeszcze potestować by dopuścić ale 50 % lordów nie zmienia tej gry w inną tylko ją upgrade'uje.

EDIT: skoro dopuszczacie nowe modele to naprawde możecie zmienić sloty hero na 50%

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Nie liczylbym na to Glegut rozpy i tak juz poszly u wiekszosci ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ