Capitan Sicarius 2.0 (gotowy model)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Capitan Sicarius 2.0 (gotowy model)
dzis w nocy mialem piekielny sen. snilo mi sie ze potrafie robic rdze i tp. na figsach ale juz nei potrafie malowac czystych. gdy tylko sie obudzilem zlany potem postanowilem sobie pzypomniec jak maluje sie figurki bez pryszczy prosto spod prysznica. latwo nei bylo gdyz moje rece sie trzesly ze strachu ze hohoo... no ale
oto co wyszlo. pozdrawiam
[/img]
oto co wyszlo. pozdrawiam
[/img]
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, o 13:40 przez Siasek, łącznie zmieniany 9 razy.
Jak zwykle cisniesz... Tylko czemu znow ten sam pan i czemu on ma te pazurki takie krzywe... ?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
ten sam pan, bo on mnie przesladuje. juz chyba 7 czy 8 sicariusa maluje. a pozaurki ma krzywe bo ten pan jest po przejsciach. nei pytaj jakich nawet.
Powialo grozą...pan jest po przejsciach. nei pytaj jakich nawet.
I dopiero teraz zauwazylem swietny ten srodkowy motyw na zbroji... Ten ksiezyc czy co to jest... Zawlisty jest...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
no. to drugi wip juz zaczyna to jakos wygladac przynajmniej
pozdrawiam
pozdrawiam
Poki co - niebieski wyglada bardzo przyzwoicie - miejscami troche gorzej ( np. highlighty na dole pancerzy na nogach z tylu) , ale trzyma poziom.
Nie podoba mi sie zloty nmm na ultramarinskim U. Za duzo bialego - bialym przeciez robi sie tylko bliki , a nie cale obramowanie...
Nie podoba mi sie zloty nmm na ultramarinskim U. Za duzo bialego - bialym przeciez robi sie tylko bliki , a nie cale obramowanie...
Chyba bedzie lepszy niz ten poprzedni
ooo... nie zauwazylem. fakt. nozyk w ruch! para buch! raz dwa trzy klej znika w mig!
I taką zbroje powinni mieć wszyscy twoi SM-i
ten lewy shoulder pad mnie wykonczył. to chyba taktyczne zle posuniecie pokazywac moj nnm podczas gdy na forum kraza figurki lana ;]
pozdrawiam.
pozdrawiam.
no to kolejny wip ;] w sumei nawet szybko idzie
no. kolejny wip w stylu "kreseczka po kreseczce"
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Ciekawie, szybko, ale niestety miejscami widać tę szybkość. Praca na tym traci. Pomimo tego podziwiam za zapał. powoli....
uff... poprawilem Clawsy pale elementow i zaczalem robic sztandar.
lepek do poprawy poszedł
lepek do poprawy poszedł