Podstawki "Forest" z Micro-artKalesoner pisze:Skąd są te podstawki?
na tej po lewej z przodu chyba bąbel

Moderator: Gremlin
Podstawki "Forest" z Micro-artKalesoner pisze:Skąd są te podstawki?
na tej po lewej z przodu chyba bąbel
Te podstawki akurat bardziej pod skirmish się nadają - w odpowiednim układzie jestem z nich w stanie utworzyć 2 regularne ranki ale łatwe to nie jestKalesoner pisze:no nie wiem, błyszczy sie jak bąbel, a powiedz mi da się ustawić te podstawki obok siebie w 2-3 szeregach po 5 czy to raczej podstawki tylko pod skirmish?
przepraszam, ze nie o modelach tylko o podstawkach, ale sam jestem właśnie w trakcie ich wybierania
Dydu pisze:Tylko konwersja
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Jasne ze nie, będą miały normalne zasady które mają wpisane w bookuBalcerek pisze:A czemu nie? Pomysł super tylko wierzchowce nie mogą być na zasadach jednorożców.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Właśnie sobie przypomniałem, to driady firmy Tales of Wars. Nie wiem czy jeszcze produkują akurat te modele.Fuxiorr pisze:Widzę że nie tylko ja nie wiem co zrobić z bitsami po wildach i riadersami ^^ ... co to za modele ?
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).